ProgramareOnline!
2013 – parul saten cu suvite, trenduri coafuri 2013, coafuri 2013, stil coafuri 2013

Articole

2013 – parul saten cu suvite

Parul saten va fi mereu la moda deoarece arata foarte natural, are o aliura eleganta si de ce sa nu recunoastem e si foarte atragator. Aceasta culoare este cea mai des intalnita si agreata de persoanele ocupate deoarece nu necesita o grija deosebita.

Mai mult de atat satenul este culoarea  intalnita pe o arie vasta in toata lumea, de aici venindu-i si numele de nuanta naturala, fiind o nuanta predominanta.

Cum spuneam mai sus, parul saten arata magnific dar atunci cand este realizat cu stil. Aceasta culoare poate arata si plictisitor si foarte simplu, iar in astfel de cazuri se ofera solutii spectaculoase si anume suvitele. Spectaculozitatea in acest caz pentru trendul 2013 este data de contrastul dramatic ce ni se propune, care e de un impact extraordinar, asa cum ne-o demonstreaza si pozele de mai jos.

Tendintele de culoare pentru 2013 ofera sugestii de stiluri de suvite care cu siguranta nu vi se vor parea plictisitoare.

Incercati sa adaugati putina picanterie in look-ul dumneavoastra si imaginea va fi indrazneata si extrem de vibranta.

Suntem convinsi ca v-ar placea un look chic, un look atragator, o imagine in trend.

Maro-ul se combina senzational de bine cu tonuri de blond, negru, violet, rosu, conferind nuantei dummneavoastra naturale un look uimitor.

Suvitele pe par saten reprezinta o declaratie a stilului 2013,  a unui stil puternic si seducator

 

Va asteptam la salonul nostru de infrumusetare pentru a va scoate pentru totdeauna din anonimat.