ProgramareOnline!
Accesorii de par - coafuri de vara

Articole

Accesorii de par - coafuri de vara

Ofera-i look-ului tau un aspect glamour, apeland la accesoriile de par. Este vara, temperaturi extrem de ridicate iar daca ai parul lung cu siguranta nu e cea mai buna varianta lasarea lui liber, desfacut, astfel ca vei cauta orice solutie de a-l tine prins...sus sus cat mai sus. In acest caz, ne gandim ca imaginea ta nu trebuie sa aiba de suferit, din contra cateva idei de coafuri utilizand o serie de accesorii te pot face sa arati extrem de chic, fara sa apelezi doar la simpla coada de cal care ti-ar fi evident mai la-ndemana - insa nu si cea mai indicata daca tii la imaginea ta.

Deci, ce-ti propunem noi? Sa te joci cu agrafele, clamele - accesoriile de par pe care lei ai sau le poti procura cu usurinta pentru a obtine un look de vara extrem de sexy. Daca ai ales varianta cocului prins rapid dimineata inainte de plecare, adauga o clama cu o floricica care pusa pe o parte a lui va arata extrem de senzual sau foloseste-te de agrafe colorate care sa iti defineasca coafura facand-o mai atractiva. 

Folositi-va de asemenea de bentite pentru recreerea look-ului anilor '60 sau inveseliti-va coafura cu o bentita cu aplicatii florale care vor atrage privirile cu siguranta.

Pentru cele care nu au dexteritatea necesara realizarii unor astfel de coafuri, un salon profesionist va va putea pune oricand ideile in aplicare.