ProgramareOnline!
accesorii par, coafuri rapide, coafuri elegante, servicii coafor bucuresti

Articole

Accesorii de par in voga - Idei inspirate pentru coafuri rapide si elegante!

Parul mai este numit si "podoaba capilara". Nimic mai adevarat. Insa cine spune ca acesta nu poate fi infrumusetat si de alte... podoabe?

Grija pentru par si pentru innobilarea acestuia dezvaluie o femeie sensibila si care pune pret pe ritualul infrumusetarii.

Inca din cele mai vechi timpuri femeile isi impodobeau parul cu flori si fire de aur, cu diademe de aur, coronite, voaluri, margele.


Podoabele de par dau un aer de pretiozitate si de nobilitate. Nu este de mirare de ce simbolul roialitatii il reprezinta o coroana si de ce recunoasterea meritelor la scoala este simbolizata de o coronita. Obicei preluat de altfel de la vechii greci care isi premiau eroii Jocurilor Olimpice cu coronite din ramuri de maslin.

In zilele noastre, accesoriile pentru par au devenit o provocare pentru originalitate. In acelasi timp, pot fi de ajutor cand ne grabim. Un bun exemplu este bandana ingusta - discreta si de efect, sau esarfa colorata - vesela si indrazneata.


Accesoriile pot insinua nuante ale personalitatii sau pot sugera o anume finete si ingenuitate in femei. Funditele pe cat de delicate pe atat de convingatore pot fi. Indulcesc orice look. Sunt de si mai mare efect cand culoarea funditei este in contrast cu nuanta parului.

Celebritatile pun si ele pret pe accesoriile de par si pe puterea lor de convingere. Taylor Swift, angelica cantareata de muzica country, alege culori pastel si flori romantice pentru buclele sale perfecte. Beyonce, in schimb foloseste o palarie sofisticata, accesorizata la randul ei cu o masca pretioasa. Un look misterios si indraznet, pe masura artistei.

Accesoriile de tip oriental ce ne duc cu gandul la indepartata Indie, sunt cu atat de epatante cu cat parul este mai natural purtat. Aici va puteti baza lejer pe puterea contrastelor.

Cele mici trebuiesc si ele incurajate sa isi dezvolte aceasta latura a feminitatii lor, pentru ca le stimuleaza creativitatea si le da un plus de personalitate. Se pot inspira de la eroinele din desenele animate cum este Rapunzel, Cenusareasa sau Alba ca Zapada. In viata reala, pot folosi orice li se pare mai in ton cu ... moda.

La Secret Beauty Salon va asteptam sa asortam accesoriile alese de dvs. cu o coafura pe masura!

Surse photo: Tumblr.com facebook.com