ProgramareOnline!
Alegere salon frumusete. Cum va alegeti salonul de infrumusetare, stilistul potrivit?

Articole

Alegere salon frumusete. Cum va alegeti salonul de infrumusetare, stilistul potrivit?

Alegerea unui salon de frumusete necesita cercetare pentru a te asigura ca vei gasi exact ceea ce cauti la un salon.

E necesar sa stii exact cat esti dispus sa platesti sau cat de departe sa mergi sau experienta stilistului dorit.

Observati cum sunt tunse / coafate prietenele voastre si vedeti daca vi se potriveste acel tip de salon.


Puteti sa va faceti o lista cu saloanele preferate si incercati sa mergeti la fiecare la un coafat pentru a testa cat de confortabil va simtiti in acel salon si cum sunt oamenii de acolo, cum se comporta stilistii si in general echipa, cum va trateaza stilistul ce v-a fost atribuit sau pe care l-ati ales in functie de recomandari.


Un aspect foarte important il reprezinta starea de spirit pe care o aveti cand mergeti la salonul preferat. Trebuie sa ajungeti sa mergeti relaxate si pline de incredere ca stilistul vostru va face ceva senzational pentru ca voi sa aratati perfect.

Un alt aspect este ambientul. Nu-i asa ca va simtiti excelent intr-un mediu cald, ingrijit, elegant? Acesta lucru denota faptul ca salonul se respecta si va va respecta implicit si pe dumneavoastra.


E foarte important, cum spuneam,  sa aveti incredere in stilistul dumneavoastra, deci cereti-i sa va coafeze asa cum crede ca va sta mai bine, lasati-l sa vina cu idei. Stilistul bun, este cel care va vede si va aranjeaza pe dumneavoastra pt cum sunteti: fizionomie, stil, perioada a zilei etc...

Daca la final sunteti mandre de rezultat, v-ati gasit stilistul mult dorit.