ProgramareOnline!
Beneficiile acidului hialuronic, tratament eliminare riduri, tratament hidratare faciala

Articole

Beneficiile acidului hialuronic

Acidul hialuronic este o proteina esentiala organismului uman ce actioneaza in profunzime asupra tesuturilor, cartilajelor, articulatiilor. Are un rol vital in mentinerea tineretii epidermei, fiind denumit si fantana tineretii. Acidul hialuronic asigura tonicitate, elasticitate si supletea atat de necesare pielii pentru a arata fumoasa, luminoasa si sanatoasa. 

Functia importanta in organism a acestuia este de a retine apa in organism, tesut conjuctiv, piele, lubrifiind si hidratand in profunzime.
Odata cu trecerea timpului incep sa apara cu sine si carentele de acid hialuronic, de aici si aparitia ridurilor cauzate de deshidratare, pierderea elasticitatii pielii etc.


Numerosi cercetatori au demonstrat cat de ample sunt beneficiile tratamentelor cu acid hialuronic. Acesta este folosit cu succes in tratamente ce au ca obiective revitalizarea articulatiilor, in ortopedie in tratamentul artritelor, in tratarea cartilajelor.

Acidul hialuronic asigura lubrifierea articulatiilor ajutand la mentinerea functiilor normale de amortizare ale acestora.
In ziua de azi se fac numeroase cercetari care tintesc eliminarea bisturiului in procesele de infrumusetare, tinzandu-se catre tratamente de infrumusetare pe baza de injectii si creme care au rezultate foarte bune.


Tratamentul cu acid hialuronic pe baza de crema este un tratament ce necesita mai multe sedinte, insa rezultatele sunt vizibile datorita combinarii acesteia cu masajul extrem de benefic pielii, ce pune in circulatie sangele si restabileste tonicitatea si elasticitatea pielii.


Acidul hialuronic reprezinta un element minune pentru piele atat daca se tine cont de realizarea regulata a tratamentelor faciale cu acid hialuronic cat si daca de asemenea se are in vedere o alimentatie care sa fie bazata pe multe leguminoase, radacinoase care sa va asigure nutrientii necesari pentru o piele frumoasa si sanatoasa.