ProgramareOnline!
Beneficiile masajului facial

Articole

Beneficiile masajului facial

La fel ca orice forma de masaj, masajul facial ajuta la eliminarea tensiunii, la relaxare si revigoreaza pielea prin ameliorarea circulatiei sanguine.

Cand va treziti dimineata realizati ca fata are un aspect palid si umflat diferit de cum era inainte de culcare. Acest aspect se datoreaza  faptului ca in timpul somnului circulatia este mult redusa, rezultand un aflux redus de sange in organism, implicit in zona fetei.

Masajul facial reprezinta o buna modalitate de a activa circulatia sangelui, astfel redand stralucire si luminozitate fetei.

Facut cu regularitate, masajul facial ajuta la intarirea muschilor faciali, dand un aspect mai tineresc fetei, de aceea a fost denumit si tratamentul anti-imbatranire.

Terapia prin masaj este o forma antica de vindecare, dovedindu-se ca ajuta la mentinerea unui aspect mai tanar, pielea devine mai fina si mai ferma. Persoanele care apeleaza la tratamente faciale regulate au realizat beneficiile masajului: o piele mai frumoasa, mai catifelata, reducerea ridurilor, a toxinelor, a impuritatilor, redarea stralucirii pline de sanatate a fetei.

O sesiune de masaj in general nu dureaza mai mult de 20 minute, deoarece o perioada mai lunga sau un masaj facut prea des pot afecta aceste beneficii ale masajului, de aceea se recomanda ca masajele sa fie realizate de terapeuti specializati in aceasta arta.

Fie ca aveti experienta tratamentului facial prin masaj sau doriti sa beneficiati pentru prima data de rezultatele senzationale ale acestuia, Secret Beauty Salon reprezinta locul ideal pentru a-ti dezvolta un obicei sanatos de a-ti acorda cateva minute de relaxare si frumusete.