ProgramareOnline!
Masaj de relaxare, masaj cu bete de bambus, masaj de relaxare cu scoici incalzie, tratamente corporale

Articole

Bucurati-va de o sesiune de masaj pt o vara relaxata si fara stres

Fiecare din noi cand se gandeste la vara, se gandeste la vacanta si la relaxarea pe care aceasta o implica. Insa nu de putine ori se intampla ca perioada de vacanta sa nu fie suficienta pentru o relaxare deplina, care sa ne permita sa revenim pe baricade in forta, plini de energie. 

Specialistii Secret Beuty Salon va recomanda sa va incepeti vacanta detensionati, beneficiind de calitatile miraculoase ale masajului de relaxare. Va propunem sa testati varianta in care inainte de vacanta incepeti aceasta sesiune de destresare, de eliminare a tensiunilor acumulate in organism, astfel incat odata initiata perioada de vacanta sa resimtiti beneficiile si placerile unei libertati depline.

Mai ales daca nu aveti o perioada mai mare de vacanta, veti incepe concediul obositi, iar perioada necesara organismului de a se detasa total de griji va depasi probabil perioada alocata vacantei si veti simti ca sunteti aproape la fel de obositi ca si inainte. Insa daca incepeti cu putin inainte, sa va bucurati de masajul de relaxare, cu siguranta vacanta va va prinde pregatiti sa profitati de beneficiile unui concediu perfect care sa va detaseze de problemele de zi cu zi si sa va incarce bateriile pentru o noua perioada de munca si implicare fizica si emotionala in activitatile profesionale.
Corpul dumneavoastra necesita ca periodic sa se bucure de un tratament de detensionare. Psihicul dumneavoastra de asemenea are nevoie de acest ritual de relaxare. Organismul trebuie sa se refaca dupa lungi perioade de stres pentru ca dumneavoastra sa resimtiti o stare de bine generala, sa fiti incarcati cu energie si optimism.
Masajul terapeutic de relaxare detensioneaza muschii, astfel incat sa nu mai simtiti durerile articulare, durerile de gat si de spate provocate de munca la birou, in masina etc, va imbunatateste circulatia si totodata va hidrateaza pielea in profunzime.
Dupa fiecare sedinta de relaxare va veti simti mai usori, mai bine dispusi, mai plini de viata .

Masajul de relaxare reprezinta o experienta unica pentru corpul si psihicul dumneavoastra. Reprezinta terapia vitalitatii de care ar trebui sa nu ne lipsim, daca ne dorim o viata mai frumoasa, mai implinita. Optimismul generat de relaxare este de neegalat, reprezinta doza necesara organismului pentru a face fata fara probleme situatiilor de zi cu zi .

Astfel va recomandam sa va bucurati de vara si de vacanta inca de la inceput, apeland la cateva sedinte terapeutice ce va vor ameliora starea de sanatate, va vor ajuta sa aveti un somn mai odihnitor, va va creste nivelul de endorfina, va va spori capacitatea de concentrare, va va inaltura oboseamna fizica si psihica, va va reduce tensiunea musculara, inducandu-va o stare de bine atat la nivel emotional cat si fizic .
In cadrul salonului nostru puteti beneficia de astfel de sedinte, apeland la terapii de relaxare variate, pe gustul dumneavoastra.

Puteti sa alegeti masajul de relaxare cu bete de bambus - iar corpul va va fi invadat de cele mai placute senzatii de calm si liniste. Un ritual chinezesc ce este apreciat la nivel global atat pentru capacitatile de destresare totala cat si rezultatele suplimentare pe care aceasta le ofera tonifiind musculatura si fiind un puternic adjuvant in eliminarea celulitei cu succes.

Daca doriti sa beneficiati de o stare de bautitudine indusa de relaxarea generata de caldura, recomandam sa testati destinderea totala pusa la dispozitie de masajul de relaxare cu scoici incalzite - un ritual exotic ce va va transporta intr-o noua dimensiune a linistii si a armonizarii energiilor, reechilibrand intreg organismul, generand un sentimend de calm profund, un rasfat pe care-l meritati din plin.

Bucurati-va de vara si de o stare de bine, bucurati-va de relaxare si de o viata armonioasa.