ProgramareOnline!
Ce este detoxifierea? De ce ne este recomandat tratamentul prin detoxifiere?, tratamente corporale, tratamente detoxifiere

Articole

Ce este detoxifierea? De ce ne este recomandat tratamentul prin detoxifiere?

In ultima vreme auzim in foarte mult despre toxifiere daca se discuta despre sanatate si vitalitate sau chiar despre slabire.

Prin detoxifiere se intelege eliminarea toxinelor din organism, aceasta ajuta ajuta la prevenirea problemelor cauzate de un tranzit intestinal deficitar, previne constipatia si genereaza mai multa vitalitate organismului.

Tinand cont ca e toamna ar trebui sa luam in seamna un astfel de proces de detoxifiere si astfel sa ajutam organismul sa se "curete" cat mai eficient.

Pe langa detoxifierea practicata in Salonul nostru de frumusete recomandam ca procesul sa il continuati si prin acordarea unui real interes alimentatiei sanatoase. Acordati atentie deosebita vitaminelor si mineralelor.

Lipsa unei astfel de cure la inceput de iarna va face ca toxinele si depozitele de peste vara sa se pastreze pana in primavara cand organismul isi va incepe la randu-si un ciclu nou intern de detoxifiere, insa fara putin ajutor si din partea voastra, munca-i va fi in zadar.

Detoxifierea a devenit o moda, da, insa e o moda sanatoasa ce nu trebuie sa dispara si care tine cu organismul nostru, iar toamna trebuie sa-i acordam o atentie speciala pentru a fi in consens cu etapele interne ale organismului cand lucram impreuna cu acesta pentru a obtine rezultate maxime.

Prin detoxifiere obtinem rezultate excelente pe foarte multe pe planuri: organismul este curatat, ne energizam, sistemul limfatic este ajutat, iar la persoanele supraponderale prin detoxifiere sistemul limfatic este imbunatatit de aici rezultand si scaderea in greutate.


La nivelul dermei de asemenea se vor vedea rezultatele de pe urma detoxifierii: pielea devine mai catifelata, mai luminoasa, mai sanatoasa.


Detoxifierea e recomandata in egala masura de medici si esteticieni si in special in perioada toamnei, mai ales pentru aportul de vitamine ce-l puteti obtine din natura pentru ca rezultatele sa fie maxime. Combinati tratamentele exterioare cu cele interne si va veti bucura de o viata plina de vitalitate si de un corp fara cusur.