ProgramareOnline!
Ce este Keratina? La ce ajuta tratamentul cu Keratina? tratament keratina, tratament cheratina, tratament par keratina

Articole

Ce este Keratina? La ce ajuta tratamentul cu Keratina?

Keratina ( cheratina) este o proteina ce face parte in mod natural din structura parului, unghiilor, epidermei, aceasta asigurand rezistenta si stralucire.

Cand ne referim la par, keratina ajuta firul sa fie mai rezistent, mai stralucitor, maleabil la coafare. Keratina are calitatea majora binecunoscuta de a repara firele de par deteriorate.

Din cauza factorilor de mediu, al stresului si al obiceiurilor de aranjare a parului (periat intens, coafare agresiva), acesta ajuge sa fie afectat, iar cantitatea de keratina naturala se diminueaza simtitor, fapt ce duce la aspectul tern, ravasit si greu de coafat.

Recomandam sa aveti grija la achizitionarea de produse cosmetice pentru par ce contin produsi chimici ce afecteaza calitatea parului, multe din acestea inalturand keratina din structura firului de par.

Tratamentele cu keratina se recomanda cand parul este fragil, despicat, dificil de coafat, lipsit de elasticitate si stralucire.
Keratina ajuta la hidratarea parului in profunzime, il hraneste si ii confera un aspect extrem de placut la atingere.

De asemenea tratamentul cu keratina este indicat persoanelor cu par cret, par rebel, acesta ajutand la indreptarea firului de par....despre aceasta va vom vorbi in articolul urmator