ProgramareOnline!
Coafura verii: parul lasat pe-o parte, coada de cal, coafura intr-o parte, coafura pe o parte,coafura de vara, coafuri de vara, stil coafura, stil coafuri

Articole

Coafura verii: parul lasat pe-o parte

Stilul romatios in coafuri este din ce in ce mai purtabil si mult mai preferat fata de alte stiluri deoarece e un stil foarte feminin, foarte dragalas, extrem de senzual.

Parul lasat intr-o parte reprezinta un stil ce este potrivit oricarei situatii, eveniment, perioade a zilei.
In functie de textura parului si de accesorii, aceasta poate fi jucausa, nonconformista, informala sau foarte eleganta si sofisticata.


Vedetele sunt tot mai des vazute purtand acest tip de coafura de la decernari de premii pe covorul rosu, la nunti sau diverse alte evenimente mondene. Coada de cal lasata pe-o parte reprezinta o modalitate cocheta de a purta parul lejer adaptabil cu usurinta de la informal la formal, fara a parea fortat, ba din contra.

Aceasta coafura este extrem de sexy pentru ca permite variatiuni multiple si o multitudine de optiuni in functie de stil si personalitate.


Coafura poate fi realizata atat pe parul lung cat si pe cel mediu, drept, ondulat sau chiar cret...e o coafura pretabile pt oricine.


1. Bucle lejere si breton rasucit - eleganta si senzualitate


2. Par ondulat, volum accentuat - baby doll sofisticat

3. Coada de cal cu suvite rasucite - Chic dezordonat

4. Bucle de sirena - romantic, electrizant


5. Fir drept, clasic lasat pe-o parte - romantism sofisticat