ProgramareOnline!
Coafuri 2013 - impletituri romantice de vara, coafuri romantice, codite impletite, salon frumusete bucuresti

Articole

Coafuri 2013 - impletituri romantice de vara

Impletiturile au intrat din ce in ce mai in voga si sunt apreciate de tot mai multe tinere, datorita variatiunilor multiple pe care acest stil de coafura le asigura.

In plus, parul impletit asigura un look 100% feminin, o imagine gingasa, o feminizare a chipului ce indulceste toate trasaturile.
Parul impletit de asemenea permite un machiaj variat, atat stralucitor cu nuante aprinse, sidefate, cat si natural sau in culori mai pale...asa cum credeti ca vi se potriveste.

Revenind la impletituri, avem o preferinta pentru impletitura de tip "coada de peste" care arata foarte-foarte rafinat si cu o floricica folosita drept accesoriu o sa aveti cu siguranta un look romantic de admirat.De asemenea extrem de atragatoare sunt si coafurile impletite spic, realizandu-se o bentita din par natural, iar cateva fire lasandu-se libere sa fluture in vant s sa va incadreze chipul intr-un mod extrem de dragalas, extrem de atragator.


Daca vreti sa captati si mai mult atentia, recomandam un look ceva mai elaborat, cu o coafura stilizata ce va va asigura un look romantic de vara. Acest stil de coafura necesita o ondulare lejera cu ondulatorul iar parul se va prinde intr-o coada de cal, zona elasticului fiind mascata cu firele laterale impletite si rasucite . Iar valurile laterale se realizeaza printr-o impletitura spic lejera putin dezordonata ca sa ii accentueze aspectul romantios.


Impletiturile reflecta un stil energic, un stil plin de candoare si rafinament. Secret Beauty Salon a recomanda ca odata cu vremea calda sa va lasati inspirate de valurile de idei ce vi le punem la dispozitie astfel incat in fiecare zi sa fiti aranjate cat mai cochet si atragator posibil.

Daca inca nu aveti indemanarea necesara pentru a realiza aceste superbe coafuri, va asteptam la salon, Va veti bucura de un rasfat pe cinste si de o coafura uimitoare.