ProgramareOnline!
Coafuri retro - Salon infrumusetare Berceni, salon cosmetica, beauty salon

Articole

Coafuri in stil retro - Stilul printesei Kate Middleton

La sfarsitul acestui an, mai precis in Noiembrie printesa s-a decis sa-si modifice putin look-ul si sa adopte o coafura retro, am zice noi in ton cu tinuta, o coafura demna de anii 70, o tinuta care a fost comparata cu una similara purtata in anii 80 de catre printesa Diana.

Dupa cum puteti observa, s-a luat ceva din lungimea initiala a parului si dupa spusele celor avizati s-a ales o nuanta putin mai inchisa.
Evident coafura a trebuit sa fie in cea mai mare legatura cu tinuta clasica si extrem de sobra din punct de vedere al croielii, dar respectand tematica retro s-a ales o culoare puternica care sa ii evidentieze trasaturile. Kate a purtat o rochie lunga verde cu o centura subtire la nivelul taliei.

Revenind la coafura, s-a optat pentru lasarea parului liber si folosirea unuor onduleuri lejere la varfuri.
Veti spune ca este putin cam prea batranesc stilul optat si va vom da dreptate, insa daca tine cont de eveniment putem regasi originea ideei noului look adoprat de printesa.

Aceasta noua tinuta a fost purtata la Deschiderea Galeriei de \"Comori\" din Londra ce a avut loc in cadrul Muzeului de Istorie Naturala. Evident dupa aceasta informatie veti incepe sa va schimbati parerea si veti spune ca in acest caz alegerea a fost extrem de inspirata si in plus, in ce priveste tematica a a radiat de frumusete precum un smarald, imprastiind raze sclipitoare precum un cufar plin de comori nepretuite.

Voi ce parere aveti? Va asteptam parerile pe pagina noastra de facebook pentru a analiza si \"barfi\" putin pe aceasta tema ... ca intre fete. CLICK AICI