ProgramareOnline!
Coafuri la moda pentru par scurt, culori de par de impact, coafura par scurt in trend, tunsori par scurt, coafura la moda, culori de par la moda

Articole

Coafuri la moda pentru par scurt

Dragele noastre se stie ca parul superb a fost una din pricipalele obiective ale femeii. Astfel ca astazi ne-am propus sa va oferim sugestii de coafuri, tunsori pentru parul scurt, coafuri remarcabile ce va vor atrage cu siguranta.

Fiecare sezon aduce cu sine propriile tendinte, astfel ca vara anului 2013 nu a facut exceptie de la o astfel de traditie glorioasa.
Foarte multi stilisti s-au axat pe libertatea oferita de parul scurt si pe accente stilistice ce ne pot face sa radiem de frumusete. Bretonul foarte scurt, sau fire neglijente rasfirate inegal dau un efect putin haotic, dar care arata cu adevarat superb. Se adopta stiluri puternice de coafura, extrem de originale, unde se pune evident din plin accent pe asimetrie atat ca forma cat si din punct de vedere al culorii.


Pentru tanara curajoasa se ofera sugestii de culori puternice si pline de viata, pentru o vara colorata si plina de pasiune.

Accentele de mov si roz creeaza un puternic impact vizual care poate aduce un plus de sarm aspectului dumneavoastra

 

   

 

Asadar fetelor va oferim mai jos o selectie de imagini din care sa va puteti alege cu usurinta stilul care vi se potriveste.