ProgramareOnline!
Coafuri retro, tendinte coafuri vintage de mireasa, coafuri mireasa, coafura mireasa, coafuri retro mireasa, coafuri vintage mireasa, coafuri retro nunta,

Articole

Coafuri retro, tendinte coafuri vintage de mireasa

La evenimente speciale, nunti,fiecare femeie fie ca este mireasa, fie ca e nasica, domnisoara de onoare sau face parte din invitati doreste sa arate impecabil si sa-si potenteze frumusetea la maxim. Astazi ne vom adresa acelora care prefera stilul retro, stilul clasic extrem de chic, etxrem de elegant.

Pentru femeile ce doresc un plus de rafinament si care doresc sa se distinga de ceilalti invitati, retro inseamna special si foarte stilat. Rochia eleganta de seara se va asorta perfect cu acest tip de coafura care feminizeaza si infrumuseteaza la maxim.


Coafurile retro sunt coafuri romantice extrem de fin realizate si stilizate pentru a va face sa aratati cu adevarat divin.
Buclele rasucite vor putea fi realizate atat pentru un par lung, cat si pentru parul scurt care va vor asigura un aspect finisat moale, iar forma chic va va face sa aratati precum o printesa.Aceste coafuri elegante se vor mentine extrem de usor pe toata perioada serii si de asemenea vor fi extrem de confortabile.

Coafurile retro au revenit la moda datorita notei moderne de stilizare pe care actualii stilisti au stiut sa o asigure. Un clasic reinventat pentru ca look-ul final sa fie in stilul diafan al anilor 30, dar cu stralucirea si efectele de finisare a perioadei actuale pline de modernism.

Inclusiv vedetele au ales sa poarte cu eleganta acest stil din ce in ce mai des, si sa recunoastem, chiar le sta bine.

 

                   

 

Va asteptam la Secret Beauty Salon sa va facem sa straluciti de frumusete, o frumusete sofisticata plina de tandrete si rafinament.