ProgramareOnline!
Coafuri senzuale si sexy pentru Valentine's Day

Articole

Coafuri senzuale si sexy pentru Valentine's Day

Esti in cautarea look-ului ideal pentru Valentine's Day si te gandesti sa te folodesti de toate atuurile pentru o imagine seducatoare, pasionala, stralucitoare.

Parul este una dintre armele tale de seductie si in ziua in care romantismul, dragostea si seductia sunt puse in prim plan, trebuie sa alegi o coafura ravasitoare, sexy, electrizanta.

Specialistii Secret Beauty Salon - salon infrumusetare Berceni - iti ofera imaginea ideala pentru ocaziile speciale ale vietii tale, in care imaginea este centrul preocuparilor tale si iti doresti ca mesajul transmis prin intermediul ei sa aiba un efect hipnotizant.

Iata cateva dintre propunerile noastre, care sa te faca sa stralucesti, sa vibrezi de pasiune si senzualitate:

Bucle romantice si sexy

Daca ai fost inzestrata cu un par ondulat, a venit momentul sa iti pui in valoare onduleurile naturale. Dintotdeauna, buclele voluminoase, bine definite au fost sexy si au intors capete. 

Te poti bucura de senzualitatea oferita de bucle masive si voluminoase si daca natura a ales pentru tine un par drept, doar ca va necesita ceva mai mult efort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Par scurt si senzual

Contrat miturilor, parul scurt poate fi extrem de senzual si sexy, cea mai mare importanta o are capacitatea de a-l pune in valoare. Cheia succesului pentru un par foarte scurt consta in cateva suvite bine definite, dar care sa induca un aspect final de usor ravasit, iar imaginea senzuala si sexy este garantata.

                                                                                                       

Par lung seducator

Daca deja ti-ai ales tinuta si accesoriile, iar pentru parul tau lung ai ales sa nu aplici o coafura elaborata, senzualitatea poate fi obtinuta cu o imagine usor ravasita, cu o coafura voluminoasa.

Par mediu cu volum

Ideal pentru coafuri cu volum, care sa iti incadreze provocator si sexy trasaturile fetei, parul cu o lungime medie te ajuta sa transmiti senzualitate si stralucire.

                                                                                                                                                             

Imaginea ta romantica, sexy, magnetica, stralucitoare si senzuala reprezinta centrul preocuparilor stilistilor unuia dintre cele mai sofisticate si elegante saloane de infrumusetare din Bucuresti, Secret Beauty Salon, locul in care poti lua contact cu imaginea perfectiunii tale.