ProgramareOnline!
Trend coafuri de mireasa, cocul de balerina, coafura de mireasa, coc de mireasa

Articole

Cocul de balerina un nou trend in coafurile de mireasa pentru 2013

Nunta pentru o femeie reprezinta momentul unic in care trebuie sa arate sublim. Este momentul in care fiecare incearca sa atinga perfectiunea pentru ca evenimentul sa fie unul exceptional.

Rochia si coafura reprezinta cele mai importante alegeri pe care mireasa trebuie sa le ia. Totul trebuie sa se lege, iar tinuta de ansamblu trebuie sa reprezinte excelenta elegantei absolute.


Coafura trebuie aleasa atat in functie de modelul rochiei, cat si de personalitatea miresei. De asemenea trebuie sa se tina cont de structura firului de par si de faptul ca pe cat arata de senzational pe atat de comoda trebuie sa fie. Numai o durere de cap nu ar fi indicata in cel mai frumos moment din viata unei femei.


Astfel pentru toate gusturile si pentru toate stilurile, anul 2013 vine cu o serie de tendinte adaptate fiecarui stil, cuvantul de ordine fiind gratie si senzualitate.Un element ce a reintrat in trenduri este cocul, mai exact cocul de balerina. Acest coc reprezinta feminitatea absoluta. Reprezinta un stil elegant si totodata confortabil. Cocul de balerina este pretabil unei rochii elegante, unei rochii couture. Avantajul acestei coafuri este ca pe langa prestanta princiara pe care aceasta o confera, este o coafura extrem de confortabila, mentinandu-se in stare perfecta pentru toata perioada nuntii.


Stilistii au ales sa readuca pe scena frumusetii de mireasa acest coc aparent simplu, insa cu un efect glamour de exceptie pentru a exprima feminitatea si eleganta, perfectiunea sexului frumos.
Cocul poate fi simplu sau sofisticat, adaptat personalitatii fiecareia, unde un aspect extrem de important de catre trebuie sa se tina cont este recomandarea data de catre stilist . Secret Beauty Salon va sfatuieste sa apelati la sfaturi profesioniste pentru rezultate de exceptie.


Cocul de balerina prezinta avantajul pluralitatii accesoriilor ce pot fi adoptate pornind de la diademe, tiare princiare pana la flori supradimensionate ce vor puncta stilul pretios si sofisticat de printesa, un stil extrem de feminin si delicat pe care Secret Beauty Salon vi-l recomanda cu caldura.