ProgramareOnline!
Colagenul, proteina necesara frumusetii corpului dumneavoastra, tratament corporal, tratamente corporale, tratament cu colagen, salon infrumusetare bucuresti

Articole

Colagenul, proteina necesara frumusetii corpului dumneavoastra

Mos Nicolae a dat startul sarbatorilor de iarna. Petrecerile se vor tine lant, invitatiile curg, trebuie sa arati foarte bine. Sigur ti-ai ales o rochie care sa te puna in valoare si prin care sa starneste admiratie si invidii, care sa te faca sa stralucesti si sa captezi toate privirile.

Este foarte important sa iti amintesti ca pielea ta este cel mai frumos accesoriu pe care il porti. Stralucirea ta trebuie sa se vada prin toti porii, iar rochitele sexy dezvaluie si zone pe care obisnuim sa le ignoram atunci cand ne facem tabietul de "infrumusetare" din fiecare dimineata.

Un tratament corporal cu colagen te va face sa arati exact cum iti doresti. De ce?
Colagenul este proteina care "poarta vinovatia" de a oferi fermitatea pielii si a structurii musculare, care previne absorbtia si raspandirea substantelor patogene la nivelul pielii, este componentul de baza al tineretii, frumusetii si sanatatii. Colagenul se regaseste in toate structurile corpului nostru: la nivelul tesuturilor fibroase, cum ar fi pielea, tendoanele si ligamentele, la nivelul structurii osoase, a vaselor de sange, corneea ochiului si intestin.
Colagenul este produs de organismul nostru, ca si suport structural, dar o data cu trecerea timpului, productia proprie cunoaste reduceri majore. Tratamentele corporale cu colagen reprezinta una dintre modalitatile prin care putem da timpul inapoi.

Secret Beauty Salon te asteapta cu cele mai performante proceduri de ingrijire corporala, care sa iti puna in valoare si sa iti evidentieze frumusetea nativa. La Secret Beauty Salon, salon de infrumusetare Bucuresti, ai parte de tratamente anti aging, tratamente corporale intens hidratante si energizante.