ProgramareOnline!
Cosmetics Beauty Hair Expo - o prima participare Secret Beauty Salon

Articole

Cosmetics Beauty Hair Expo - o prima participare Secret Beauty Salon

Secret Beauty Salon pentru prima data la Cosmetics Beauty Hair Expo - cum a fost

Duminica, 23 septembrie 2012, a avut loc la Romexpo editia anuala a Targului International Cosmetics Beauty Hair Expo. Zeci de expozanti specializati in servicii de ingrijirea si infrumusetarea parului, machiaj, manichiura/pedichiura, ingrijire corporala, ingrijirea pielii si orice poate trece prin cap pasionatilor in ale infrumusetarii, si-au prezentat cu mare fast puctele forte.

Secret Beauty Salon a luat parte pentru prima data la aceasta expozitie reputata la nici macar un an de la infiintare. Invitatia de a face un show de prezentare le apartine celor de la Diva Hair, care au dat un vot de incredere echipei Secret Beauty.

Pe o scena special amenajata, pe fond muzical, fetele talentate de la Secret Beauty si-au pus la dispozitie talentul si au avut in grija nu mai putin de 20 de voluntare din public in mai putin de 2 ore, care au plecat acasa cu o schimbare de look neasteptata!

Echipa Secret Beauty Salon a machiat, a tuns, a coafat, a facut impletituri complicate si a dovedit tuturor cat de inscusita si inspirata este.

Desi Secret Beauty Salon nu a implinit inca niciu un an de existenta, experienta de la acest Targ International a fost un plan ambitios care a fost dus cu succes la bun sfarsit.

Cu acest show in palmares si cu nenumarate planuri si proiecte de viitor pentru clientele sale, Secret Beauty Salon promite mereu documentare si actualitate in servicii si produse.

Pentru cine doreste sa vada mai multe poze cu schimbarile de look de la Romexpo, va asteptam pe pagina de FaceBook a salonului http://www.facebook.com/SecretBeautySalonRO.