ProgramareOnline!
Culori de par preferate de celebritati, vopsea de par, hair color, par vopsit, culori de par naturale

Articole

Culori de par preferate de celebritati

In ultima perioada s-a observat o trecere de la nuante puternice, la culori mai apropiate de nuanta naturala, culori care sa aduca un plus de luminozitate si de sanatate parului lor.

Pentru persoanele care au un cult al parului frumos si sanatos, culorile naturale sunt culorile care surprind cel mai elegant frumusetea si feminitatea naturala a oricarei femei.


Din categoria vopselelor care suprind acest aer natural, Secret Beauty Salon utilizeaza cea mai avansata tehnologie a culorii data de Illumina Colors prin prisma careia se pot obtine culori spectaculoase, culori pure care arata senzational in orice lumina, mizand pe reflexe si nuante extrem de atragatoare care vor conferi senzatia de par sanatos stralucitor si extrem de catifelat la atingere.

Illumina Colors asigura o reflexie a luminii de pana la 70%, reflexii nemaintalnite pana la acest brand ce respecta ritualul vospirii si in special sanatatea firului de par.

Illumina Colors promoveaza energia si luminozitatea conferita de parul natural . Experimentati senzatia de euforie data de un par cu adevarat stralucitor zi dupa zi, mereu aceeasi culoare eleganta si vibranta ce va va face sa va simtiti extraordinar de mandre de podoaba capilarairidiscenta ce va va lumina fiecare clipa si va va face sa va simtiti mereu super stylish.

Pentru ca primele promotoare ale acestui stil vor fi mereu celebritatile haideti sa urmarim cateva imagini cu vedete internationale si stilul natural care le fac eclatant de atragatoare