ProgramareOnline!
unghii false, modele unghii false, pictura unghii false

Articole

De ce ne plac unghiile false?

Uitandu-te in jur vei observa mai la tot pasul femei ce poarta unghii false de la cele simple la variante extravagante prin forma si culoare. Nu e niciun pacat sa apelati la unghiile false, insa trebuie sa tineti cont de stilul personal de viata si sa alegeti varianta cea mai potrivita pentru dumneavoastra.

Unghiile false pot fi cu siguranta distractive si extrem de atragatoare, o modalitate buna de a va exprima personalitatea, importanta fiind alegerea unei variante de mijloc, cea a bunului gust.
Daca aveti unghii subtiri, care se rup si nu au nici cea mai mica sansa de a creste frumos, atunci solutia ideala o reprezinta unghiile false.

Unghiile false au marele avantaj de a arata perfect zi de zi, fara sa le acordati o atentie speciala. Sunt rezistente, arata bine, sunteti remarcate... cam ce ar trebui mai mult? Unghiile false ne plac pentru ca ne confera o imagine aparte, o imagine impecabila fara a depune un efort zilnic, saptamanal de intretinere precum la cele naturale.

Pentru a le purta zi de zi, alegeti forme naturale, culori mai putin stridente. Unghiile de tip gheara sunt de impact dar pretabile doar in cadrul unor evenimente care ca si ele trebuie sa aiba o nota aparte.

Un profesionist va reusi sa va aduca unghiile la un aspect extrem de apropiat de cele naturale... dar asta daca ti-ar creste si ar fi suficient de rigide... dar nu e asa ca acest lucru nu prea se intampla?

Unghiile false sunt la moda si reprezinta o alta noua metoda de exprimare a propriei persoane, a propriei personalitati, iar daca tineti cont si de stilul de viata, de activitatile zilnice si alegeti varianta cea mai potrivita in acest sens, succesul este de partea dumneavoastra.