ProgramareOnline!
Electrostimularea, electrostimulare, tratamente corporale, eliminare celulita

Articole

Electrostimularea - tratamente corporale de succes

Electrostimularea a devenit unul din procedeele preferate in procesul de slabire si tonifiere corporala, fiind unul din procedeela care garantat da rezultate.

Respectandu-se un program specific, personalizat puteti sa beneficiati de o transformare corporala asa cum v-o doriti.
Trebuie evidentiat faptul ca acest procedeu are o vechime considerabila, datand din 1791 moment cand s-au descoperit efectele curentului electric asupra muschilor, cauzand antrenarea fibrelor musculare pe termen lung. Procedeul a initiat asa cum va asteptati in medicina avand ca scop prevenirea si/sau refacerea muschilor atrofiati. Ulterior a fost utilizat de catre sportivi pentru un antrenament suplimentar si abia mai tarziu a fost folosit si ca instrument in industria frumusetii. Asadar este un procedeu atestat stiintific care a dat si da in continuare rezultate de mai bine de 100 de ani.

In raport cu un program de gimnastica se stie ca un program de electrostimulare de aproximativ o ora face cat aproximativ 7 ore de gimnastica, deci "antrenamentul" prin electrostimulare este facut in profunzime si cu rezultate mai rapide.
Principiul de functionare este simplu: se aplica o serie de electrozi pe zonele ce necesita tratament, iar prin impulsurile electrice generate corpul ajunge sa fie tonifiat in profunzime. Acest tratament beneficiaza de posibilitatea setarii amplitudinii, intensitatii astfel putand creste puterea treptat, realizand astfel un program personalizat.

Un avantaj extraordinar pentru femei in apelarea la acest procedeu este faptul ca electrostimularea trateaza celulita imbunatatind circulatia, crescand aportul de oxigen aupra stratului adipos.
In concluzie beneficiile electrostimularii merg de la eliminarea celulitei, tratarea si redarea elasticitatii pielii pana la redarea fermitatii muschilor, tonifierea corpului.

Pentru rezultate maxime recomandam minim 3 sedinte pe saptamana, iar tratamentul sa fie sustinut de o dieta echilibrata. Rezultatele nu se vor lasa asteptate, insa trebuie retinut ca cele mai vizibile sunt observabile in cazul persoanelor cu un surplus considerabil de strat adipos, tratamentul de tonifiere al muschilor necesitand ceva mai mult timp, rezultatele in acest caz fiind vizibile dupa aproximativ o luna de tratament.

Secret Beauty Salon va recomanda sa apelati la acest tratament, bucurandu-va de noul aparat performant proaspat achizitionat ce va va permite sa faceti electrostimulare si chiar un mix de tratamente corporale pentru efecte vizibile intr-un timp mai scurt.