ProgramareOnline!
Bronz la moda, bronzare rapida, bronzare uniforma, bronz uniform

Articole

Este la moda pielea ciocolatie, bronzul perfect uniformizat!

Vara ne dorim acea piele ciocolatie extrem de sexi care ne pune in valoare fiecare tinuta si ne face sa ne simtim mai atragatoare, mai senzuale. Ne place sa ne afisam corpurile tinute peste iarna la diete si ucrate indelung pentru a le pregati de plaja, demare si dorinta fiecareia dintre noi este de a avea un bronz uniform din cap pana-n picioare. La plaja acest lucru din pacate nu este posibil, astfel ca dupa momentele de lancezeala placuta pe plaja, alintate indelung de razele mangaietoare ale soarelui si de irezistibila adiere data de  briza marii, realizam cu bucurie ca incepem sa prindem culoarea dupa care jinduim o iarna in treaga, dar odata inlaturat costumasul de baie observam frustrate diferentele de culoare ce  devin suparatoare si uneori chiar inestetice. Realizam ca anumite bluzite , rochite nu mai pot fi purtate, pentru ca liniile sutienului se vad proeminent si astfel ne strica toata imaginea. In concluzie cautam solutii pentru a ne uniformiza culoarea, fara urme, fara imperfectiuni astfel incat sa putem reveni la garderoba diafana si decoltata de vara pe care soarele ne-a rapit-o cu razele-i primitoare extrem de amagitoare. 

Daca va aflati in astfel de situatii si doriti sa rezolvati aceasta problema neplacuta, atunci solutia ideala va sta la dispozitie in cadrul salonului nostru de infrumusetare, unde v-am pregatit si pus la dispozitie tehnologia potrivita si sigura care va va asigura bronzul perfect si uniform, in plus culoarea obtinuta va fi exact acel aramiu sexy ravnit de noi toate.

Solarul nostru are avantajul net superior altor solare in primul rand pentru ca este vertical, astfel nu riscam sa ne bronzam cu niciun fel de linii, cute etc. Este puternic si necesita sedinte extrem de scurte cu rezultate senzationale care au uimit multe din clientele noastre obisnuite cu solarele clasice orizontale, unde chiar si dupa cateva sedinte, rezultatele nu erau tocmai ideale. De asemenea respecta normele de siguranta, beneficiind de un bronz sanatos, gradual si cu rezultate excelente si de lunga durata. Acest aparat este preferat de saloanele profesioniste care vor sa asigure sedinte de bronzare sigure si eficiente, fara riscuri.


Este important sa ascultati recomandarile specialistilor Secret Beauty Salon pentru a nu risca sa exagerati, dorind un timp de expunere mai ridicat. Acest aparat senzational asigura un bronz intens fara a necesita sedinte mai lungi precum la cel orizontal si este adaptat tipului dumneavoastra de piele, astfel incat sa obtineti acea imagine extrem de senzuala data de culoarea ciocolatie a corpului bronzat.


Va asteptam sa va convingeti! Va asteptam sa va bucurati de un bronz perfect si 100% uniform!