ProgramareOnline!
Extravaganta unei noi arte: pictura pe unghii, unghii false, extensii unghii, unghii cu gel, pictura pe unghii, nail art

Articole

Extravaganta unei noi arte: pictura pe unghii

Din ce in ce mai des vedem pe strada doamne si domnisoare ce ies in evidenta datorita manichiurii cu elemente de design ce pur si simplu ne iau ochii. Arata superb si nu ai cum sa nu le observi, sunt ele, unghiile pictate artistic ce au adus unghiile false cat si cele naturale intr-o noua era a frumusetii mainilor.

Unghiile false prin definitie sunt unghiile lungi extrem de feminine ce arata mereu bine, nu se caseaza, nu se rup decat foarte-foarte greu, dar ne face sa aratam extrem de chic in orice moment al zilei. Daca pe langa frumusetea lor mai adaugam si o pictura pe acestea ,unghiile noastre ajung sa arate irezistibil de atragatoare.

Personal ma las incantata de fiecare data de fiecare nou model care ma face sa-mi privesc admirativ si indelung frumusetea pe care o capata mainile cand unghiile sunt lungi si mai au si o pictura aparte.

In plus, nu de putine ori am fost oprita prin diverse magazine, metrou pentru a fi intrebata unde-mi fac manichiura. Acela e un alt moment unic care-mi infrumuseteaza ziua cu adevarat si imi atesta a nu stiu cata oara ce efect au ughiile pentru cei din jur.

Chiar si la o intalnire clientul de sex masculin mi-a spus ca nu-si poate lua ochii de la manichiura mea...ce-as vrea mai mult? Tuturor le place sa vada lucruri frumoase, iar unghiile pictate arata...senzational.

Acum stau sa ma gandesc care va fi noul model care sa ma uimeasca pe mine si pe ceilalti.

Secret Beauty Salon are marele avantaj de a avea niste profesionisti in domeniul nail art, care in plus poseda si multa creativitate, prin urmare ma suprind mereu placut cu noi idei, noi teme si un rezultat care arata spectaculos. Ma simt o purtatoare de arta la fiecare noua schimbare, ma simt mai atragatoare la fiecare noua schimbare facuta unghiilor mele. De-acum nici nu mai concep unghiile simple, unghiile fara personalitate.

Daca nu ma credeti, faceti un test si ...e de ajuns. Totul se schimba. Privirile se vor intoarce la tot pasul, voi va veti admira la fiecare nou cuvant tastat la calculator si veti zice cu toata sinceritatea: wow, chiar arata superb !