ProgramareOnline!
Hair Color 2013, vopsit la moda, trenduri vopsit, stil vopsit, coafuri la moda, stilul ombre, vopsit ombre

Articole

Hair Color 2013 : Ce culori de par sunt la moda in acest an?

 

Prezentarile de moda tind spre stiluri cu personalitate, culori contrastante ce se doreste sa depaseasca orice limita a imaginatiei.

 

Stilul ombre a inceput sa faca furori inca din 2012, iar acum stilul avanseaza in forta promovand culori ce vor scoate din anonimat pe oricine are personalitatea necesara pentru a incerca ceva nou, de impact.

 

  

Combinatia de blond si negru este pretabila unui look indraznet si totodata elegant si extrem de atragator. Trebuie doar sa va ganditi la tunsoarea si imaginea pe care v-o doriti, iar pasul urmator este de a va lasa inspirate de exemplele oferite mai jos. Datorita noilor tehnici de colorare a parului se pot crea o multitudine de combinatii extrem de creative ca va vor evidentia un look de exceptie. In functie de linia tunsorii puteti opta pentru mese ascunse, mese intercalate sau orice noua idee va sugereaza specialistul in hair-color care este cel mai in masura sa va ofere sugestii potrivite caracteristicilor fizice ale dumneavoastra.

        

Pentru parul inchis se pot oferi numeroase sugestii de vopsire, astfel incat sa condimenteze si sa dea o personalitate aparte pana si celei mai banale tunsori.

    

La Secret Beauty Salon puteti obtine un look senzational, in cele mai noi trenduri care sa va accentueze stilul si personalitatea. Hair-stylistii salonului nostru sunt la curent cu cele mai noi tehnologii de vopsire a parului pe care vi le pot aplica cu succes pentru ca efectul dorit sa fie de succes si sa va bucurati de o imagine seducatoare si indrazneata.