ProgramareOnline!
Idei coafuri de vedeta, coafuri la moda, coafuri vedete, coafuri in trend, nicole kidman coafura

Articole

Idei coafuri de vedeta

Vreti sa va lasati ispirate de cele mai noi trenduri in coafura, urmariti tendintele si ultimul stil in materie de coafuri ce s-a purtat in acest an la Cannes?

Nicole Kidman care impresioneaza de fiecare data prin stil si eleganta, a reusit sa capteze si sa captiveze atentia privitorilor cu o coafuria ce i-a conferit o senzualitate aparte. Nicole a optat pentur o coafura "coada ce cal", coafura clasica reinventata intr-un stil captivant cu mesele laterale ascunse pentru a da un plus de volum si farmec acestei coafuri ce suntem convise ca va va placea.

 

 

     


Ulterior aceeasi Nicole Kidman a dezvaluit un nou look ce i-a demonstrat stilul versatil, dublat de lejeritatea cu care abordeaza noi trenduri care nu fac decat sa explodeze aclamant criticile favorabile pe care suntem convinse ca vedeta a si mizat. O coafura lejera cu o impletituria rasucita, lasand pe laterala sa-i cada rebel cateva mese prinse delicat intr-o panglica neagra ce i-a accentuat feminitatea.

 

 

   

 

Secret Beauty Salon va asteapta la un rasfat al parului si la incercari de coafuri pline de personalitate, precum stilului acestei frumoase vedete, Nicole Kidman.