ProgramareOnline!
Importanta unei manichiuri perfecte

Articole

Importanta unei manichiuri perfecte

Facand comparatia cu make-up-ul sau tinutele glamour pentru covorul rosu, cand e vorba de unghii se considera ca o rapida, simpla manichiura este suficienta pentru a definitiva o tinuta, ceea ce nu e intru totul adevarat. O manichiura nu reprezinta un simplu strat sau doua de oja, presupune ceva mai multa atentie la fel ca cea acordata tratamentelor faciale sau corporale.  O manichiura perfecta trebuie sa respecte toate etapele de curatare, ingrijire, hidratare, fortificare, finisare etc. Mainile necesita o atentie deosebita astfel incat si unghiile sa arate senzational, una depinde de cealalta in orice conditii.  

Manichiura presupune un intreg proces de creatie, de reinventare, de infrumusetare. O manichiura clasica implica curatare, eliminarea si tratarea cuticulelor, plus la alegerea dumneavoastra culoarea ojei aplicate. Binecunoscutul "French" necesita ca varful unghiei sa fie acoperit de un strat atent definit de culoare alba si luciul final dat de un lac transparent care sa defineasca acest stil si sa mentina culoarea pentru un timp cat mai mare. Unghiile false sunt la moda odata pentru ca arata extrem de bine cat si pentru ca nu mai necesita ingrijiri si atentie constanta ele mentinandu-se perfecte cateva saptamani. 

Mainile trebuie tratate de influenta factorilor externi si a trecerii timpului cu ulei cald sau parafina, tratament ce va lasa mainile extrem de catifelate si placute la atingere, iar ridurile vor fi estompate sau cele fine chiar eliminate. Mainile de asemenea pot beneficia de masaje ce vor avea ca scop hidratarea si relaxarea lor si a intregului corp daca este folosita in paralel si presopunctura. Aromaterapia este de asemenea utilizata si tratamentele spa care vor definitiva acest rasfat dedicat mainilor si unghiilor dumneavoastra.

Beneficiul manichiurii este dat de niste maini ingrijite, o forma care sa se potriveasca cu stilul dvs, si de unghiile puternice si colorate in trendurile actuale, astfel incat toata imaginea dumneavoastra sa fie perfecta.