ProgramareOnline!
Machiaj de club, idei machiaj de club, sfaturi machiaj de club

Articole

Machiaj de club, machiaj de seara

Te pregatesti de o noua iesire in club, vestimentatia este deja stabilita si acum trebuie sa iti acorzi cateva momente pretioase pentru a-ti definitiva look-ul. Pentru o noapte de succes va oferim cateva mici sugestii de efect.

In alegerea machiajului de seara si in special pentru o seara in club va trebui sa tineti cont intai de tinuta pe care o purtati pentru a corela nuantele cu succes.


Inainte de a trece la treaba trebuie sa va decideti ce anume doriti sa evidentiati ochii sau buzele. Se recomanda sa nu exagerati prin folosirea de nuante tari atat pentru ochi cat si pentru buze, efectul final fiind mult prea incarcat. Stilistii Secret Beauty Salon va propune cateva idei pentru ambele cazuri ca va vor spori cu siguranta puterea de seductie.
Machiajul ochilor
Aici recomandam sa utilizati nuante metalizate, sideefata care sa va accentueze privirea, sa o faca mai stralucitoare, mai expresiva. Pentru un look provocator va recomandam sa utilizati in plus un tus de pleape negru care va va evidentia privirea. De retinut faptul ca in club e probabil sa existe lumina fluorescenta, iar culorile fardului sa fie estompate de catre aceasta, de aceea negrul tusului va crea atat un look dramatic, cat si o privire extrem de sexy si frumos conturata. " Smokey eyes" este stilul recomandat si preferat pentru o noapte in club. Inainte insa trebuie sa aveti grija sa folositi o crema hidratanta si un fond de ten rezistent pentru ca machiajul sa fie fixat si sa reziste in orice conditii. Pudra aplicata la final se recomanda pentru o fixare mai rezistenta. Asadar, nu uitati sa folositi intotdeauna o baza pentru machiaj, acesta fiind extrem de important pentru ca machiajul sa iasa perfect si sa aiba un aspect bine definit, ingrijit si sa persiste cat mai mult.
De asemenea pentru ca dorim sa avem un look provocator, recomandam de asemenea genele false care de-acum sunt extrem de apreciate si foarte la moda , in plus confera o intensitate speciala privirii.
Pentru finalizarea acestui look  buzele vor fi discret date cu gloss in nuante neutre care va da mai multa stralucire imaginii dumneavoastra.
Daca totusi ati optat pentru evidentierea buzelor, recomandam ca ochii de aceasta data sa fie machiati in nuante neutre potrivite culorii ochilor, iar un rosu prvocator al buzelor va va asigura o imagine extrem de sexy. Daca doriti ca buzele sa para mai pline Secret Beauty Salon va recomanda un strop de gloss pe centrul buzei inferioare ce va conferi un aer extrem de glamour acestui tip de look.
Pentru ambele tipuri de machiaje trebuie sa tineti cont ca tenul sa fie cat mai luminos, astfel folositi fonduri de ten iluminatoare, farduri sidefate care va vor scoate in evidenta trasaturile, asigurandu-va un plus de stralucire si rafinament.
Daca pasii de mai sus vi se par putin prea complicati sau aveti nevoie de mana unui stilist profesionist pentru un makeup profesional, atunci va asteptam la salonul nostru pentru a va pregati cum se cuvine pentru o noapte de vis, pentru o noapte in care sa captati privirile tuturor.