ProgramareOnline!
Machiaj de mireasa, servicii machiaj bucuresti, make-up profesional, machiaj de nunta, makeup de nunta, makeup de mireasa, makeup profesional, poze machiaj mireasa, preturi machiaj mireasa

Articole

Machiaj de mireasa, make-up profesional de nunta

Ziua nuntii reprezinta evenimentul mult asteptat de fiecare femeie ce-si doreste intemeierea unei familii. O zi magnifica in care trebuie sa arati perfect, ca o principesa, iar pozele peste ani si ani sa infatiseze sublim minunatul eveniment si in mod special pe tine alaturi de alesul inimii tale.

 

 

Pentru a te asigura ca in fiecare poza vei iesi perfect, machiajul de nunta reprezinta unul din factorii cei mai importanti de care trebuie sa tii cont. Acesta trebuie sa te reprezinte pe tine in raport cu stilul adoptat fie ca e simplu, diafan sau pronuntat, extravagant acesta trebuie sa te defineasca si sa te puna in valoare.

 


Secret Beauty Salon, salon infrumusetare Bucuresti iti pune la dispozitie specialisti in make-up profesional, care iti vor realiza un machiaj de exceptie potrivit momentului, un machiaj ce te va face sa stralucesti, sa fii rapitor de atragatoare.

 

La noi iti asiguram totodata si stilizarea sprancenelor deoarece tinem sa fii perfecta pana la ultimul detaliu. Stiai ca sprancenele ne definesc expresia faciala, ce asigura armonia fetei? O stilizare corect executata iti va asigura o imagine luminoasa, radianta. NU uitati acest detaliu tocmai in ziua nuntii! La noi niciun detaliu nu este neglijat.

 

Revenind la machiaj, ochii vor fi in centrul atentiei si pe acestia ne vom concentra atentia si-i vom face sa straluceasca pentru a radia de frumusete.
Culorile se aleg in functie de dorinta fiecareia, tinandu-se cont totodata de culoarea ochilor, de ten, chiar de culoarea buchetului.

 

 

Make-up artistii Secret Beauty Salon iti vor oferi sugestii si cele mai bune solutii personalizate pentru ca tu sa arati exceptional in aceasta zi grandioasa pe care o vei putea retrai ani la randul prin imaginile splendide din albumul de nunta ce iti vor reliefa frumusetea unica de mireasa.

 

Va asteptam cu drag, dorind din suflet sa contribuim la perfectiunea zilei nuntii voastre!