ProgramareOnline!
Machiaj de primavara-vara, tendinde make-up 2013

Articole

Machiaj de primavara-vara, tendinde make-up 2013

Un nou sezon presupune un nou trend de infrumusetare, o ocazie pentru toate femeile de a-si reinnoi colectia de culori a trusei de machiaj, de a-si schimba stilul si de ce nu, imaginea.

Cum fiecare femeie isi doreste sa faca o schimbare care sa o faca sa se simta mai bine si sa o faca mai atragatoare, noile tendinte in machiaj ofera exact solutia pentru o noua reinventare. Si acest an ofera pentru sezonul cald o varietate de solutii imbogatite cu variate contraste cromatice stralucitoare.

In toate prezentarile din cadrul Haute Couture Fashion Week, unde in mod evident s-au putut admira ideile marilor branduri Gucci, Donna Karan, Dior, Chanel s-a observat accentul pus pe machiajul ochilor, tusul de ochi fiind vedeta, urmat de bijuterii-strasuri si de genele false foarte lungi. Ochii reprezinta expresivitatea emotiilor interioare, o oglindire a sentimentelor pure, de aceea si in acest caz atentia s-a concentrat pe acest aspect, ochii - un mister personal.

Dior foloseste conturul de ochi pornind din zona mediana a pleoapei spre exterior, pentru un efect migdalat unde genele false contribuie la un aspect profund seducator. Tot Dior completeaza acest machiaj cu un contrast si un efect senzational dat buzelor. Pe o baza de un rosu puternic sunt aplicate pe buze strasuri stralucitoare pentru o expresie faciala eclatanta.


De asemenea ofera varianta ale strasurilor ce imbraca armonios machiajul ochilorGucci a ales un machiaj mai diafan, folosind ca principiu de baza genele false foarte lungi care fac senzatie, ochii capatand un aspect ce captiveaza orice privire.

Versace a optat evident tot pentru evidentierea ochilor, apeland la un contrast intr-adevar de impact. Stilul  smokey predominant, peste care este suprapusa o nota de culoare extrem de vie, extrem de contrastanta...si-am spune si de un mare efect.