ProgramareOnline!
Machiaj de sarbatori, machiaj profesional, machiaj de petrecere

Articole

Machiaj de sarbatori, machiaj de iarna

Sarbatorile de iarna sunt minunate din foarte multe motive, dar cel mai mult impresioneaza frumusetea ce graviteaza in jurul acestei perioade din an.

Bijuteriile splendide, paietele sclipitoare, tonurile si nuantele de rosu ne invadeaza in fiecare zi din aceasta perioada, iar ele ne ajuta sa intram in atmosfera de sarbatoare.
Cum invitatiile la petreceri in familie, alaturi de prieteni sau petreceri fastuoase in cluburi au inceput sa apara, sa arati bine si in tendinte este cheia succesului. In aceasta idee va vom oferi o serie de sfaturi pentru un machiaj de sarbatori adaptat locatiei si stilului de petrecere la care veti participa.


Cand ne alegem ce vom purta, trebuie sa tinem cont in primul rand de cadrul in care se va desfasura petrecerea la care urmeaza sa participam.

Make-up artistii ne atrag atentia ca e important ca la intalnirile in familie sa pastram o stralucire naturala si sa utilizam tonuri neutre, asfel, ei ne indeamna ca pentru fata sa utilizam produse care ne ajuta sa acoperim porii si ridurile, dar care sa ne si ajute sa pastram make-up- ul intreaga zi. Cu aceeasi ocazie, ei ne sfatuiesc ca alegerea de fard pentru ochi sa contina un grund de umbra, linia genelor sa fie evidentiata cu ajutorul unui eyeliner waterproof si sa definitivam cu mascara, de asemenea waterproof. In ceea ce priveste aspectul buzelor, ideal este sa folositi un contur de buze neutru, alaturi de un ruj cognac. Urmand aceste sfaturi, cu certitudine vom fi pregatite sa ne revedem cu cei dragi.
machiaj                                          machiaj profesional

Pentru petrecerile de sarbatori de la birou, specialistii ne propun sa adoptam un look festiv prin stralucirea buzelor si a obrajilor.
Pentru fata propunerea specialistilor este sa pastram machiajul light de zi de zi, caruia sa ii adaugam prospetime printr-un fard de obraz, aplicat pe pometi. Ochii pot fi pusi in evidenta prin acordarea unei atentii deosebite asupra sprancenelor ce trebuie sa fie frumos arcuite, corect pensate si finisate si a fardurilor corect aplicate asfel incat ochii sa para mai mari, mai stralucitori.

 


Pentru marea petrecere din club din ajunul noului an este caracterizata de specialisti ca fiind ochi indrazneti, buze rosii si accente sclipitoare.
Pe culoarea naturala a tenului se aplica un accent puternic de bronz, chiar sub linia pometelui, evidentiind astfel proeminenta sexy si un bronz mai estompat pentru a readuce culoarea in obraji.

Ochii indrazneti se evidentiaza printr-un accent de umbra, creatie printr-o nuanta café noir, aplicata pe pleoapa si pe partea de sus. Pentru a reda luminozitatea ochilor, adaugati o nuanta de cacao stralucitor, iar sub linia sprancenelor adaugati o linie de roz sidef si continuati sporirea luminozitatii prin conturarea liniei sprancenelor cu un creion dermatograf. Totul se finalizeaza cu un strat destul de generos de mascara.
In acest context, buzele vor completa imaginea glamuroasa, astfel ca ideal este sa folositi un lipstick cu atribute de a captura privirea oricarui barbat - rosu intens - in stilul vechi hollywoodian.

Aceasta este perioada din an in care ne jucam cu fardurile si coafurile, este momentul creativitatii si al originalitatii, asa ca fiti creative, originale si adaugati putina stralucire.

Pentru petreceri sofisticate stilistii salonului va vor oferi un make-up profesional de impact care sa va confere o aliura glamour, de vedeta.