ProgramareOnline!
Machiaj de zi de vedeta – super aparitia Emmei Stone, salon infrumusetare Bucuresti

Articole

Machiaj de zi de vedeta – super aparitia Emmei Stone

Pentru ca ne implaec sa luam exemplu e la cei mai buni si pentru ca adoram cand vedem o femeile frumoasa pusa in valoare de calitatea cu care este facut machiajul de zi, de calitatea coafurii si a celorlate elemente care ii compun imaginea, astazi ne-am indreptat atentia catre Emma Stone.

Emma Stone este o veritabila inspiratie in ceea ce priveste alegerile vestimentare si de infrumusetare, fie ca vorbim de machiaj de zi sau de seara, de nuanta parului sau coafura adoptata pentru diverse evenimente si aparitii pe covorul rosu si tocmai e aceea, ne oprim astazi la una dintre aparitiile ei, care noua ni s-au parut ultra feminine si senzuale, caracterizate prin simplitate eleganta.

O tusa de pudra bronze, cateva accente de lipstick nude, o privire seducatoare obtinuta prin gene perfect arcuite reprezinta o imagine ideala pentru o aparitie wow in sezonul cald, in care tot ce te inconjoara pare sa fie o ademenitoare invitatie pe litoral.

Dar atunci cand stii sa iti pui in valoare pielea de ca portelan, delicata, accentuandu-ti trasaturile frumos definite, devi tu insati o ademenitoare si irezistibila invitatie la admiratie.

machiaj de zi, servicii infrumusetare, salon infrumusetare Bucuresti

Aparitia Emmei Stone la premiera filmului Aloha, in Los Angeles a reprezinta o superba modalitate de abordare a unui machiaj de zi pentru un ten delicat, intretinut perfect.

Intregul look al Emmei ne-a fascinat. Plecand de la rochia cu croi simplu, dar design sofisticat, de la tunsoarea cu influente bob si nuanta de roscat a parului, pana la acel natural, dar perfect machiaj de zi.

Alegerea nuantei piersica pentru blush, auriul care ii contureaza perfect ochii si lipstick-ul nude ii ofera o imagine tonica, feminina, eleganta.

Specialistii Secret beauty Salon – salon infrumusetare Bucuresti iti ofera look-ul perfect, pe care ti-l doresti, punandu-ti in valoare frumusetea, prim machiaj de zi, coafuri in trend, tunsori feminine si multe alte servicii de infrumusetare realizate cu maximum de profesionalism.