ProgramareOnline!
Machiaj ochi caprui, machiaj profesional

Articole

Machiaj ochi caprui

Ochii caprui sunt foarte frumosi, expresivi si luminosi. In diverse nuante, de la maro-auriu - asemeni chihlimbarului, maro inchis - ca de catifea, sau maro deschis, cu irizarii albastre, verzi sau aurii, ochii caprui te fac sa te pierzi in misterul si adancimea lor.

Frumusetea ochilor caprui este evidentiata printr-un machiaj pentru ochi caprui inspirat, menit sa accentueze profunzimea si luminozitatea lor.

Asa ca dragele noastre, daca doriti sa va evidentiati frumusetea si misterul ochilor vostri, iata cateva trucuri de machiaj pentru ochi caprui pe care vi le ofera specialistii nostri, make-up artistii Secret Beauty Salon - salon infrumusetare Berceni:

Indiferent de accentele de culoare ale ochilor tai, evidentiaza-i cu tonuri metalice: auriu, bronz si chiar nuantele de roz iti vor evidentia ochii misteriosi si tandri.

Daca esti in cautarea unui machiaj ochi caprui putin mai natural, de ce sa nu incerci nuantele neutre? Fardul de pleoape in culoarea piersicei, a levandei si chiar nuantele si tonurile de maro sunt toate culori fantastice pentru machiaj ochi caprui. Nu uita sa adaugi eyeliner care sa iti evidentieze ochii!

Combina culori metalice care iti evidentiaza culoarea ochilor, cu un contur alb si cu certitudine vei avea o privire captivanta, plina de pasiune si senzuaitate.

Movul este una dintre culorile care arata excelent in machiajul pentru ochi caprui. Doemnelor, inlocuiti dermatograful negru sau maro cu unul de culoarea prunei coapte si veti vedea cum instantaneu ochii vostri sunt evidentiati.

In timp ce alte culori de ochi nu pot folosi aceasta ofertanta, puternica si luminoasa culoare, machiajul ochilor caprui permite pe deplin utilizarea albastrului cobalt. Ofera-le ochilor tai un aspect electrizant si energic, foloseste in machiajul pentru ochi caprui albastrul cobalt.

Machiajul este elementul de detaliu care poate transforma o imagine stearsa, lipsita de vitalitate in una electrizanta, senzuala, captivanta.

Pentru machiaj profesional, desavarsit, care sa iti evidentieze frumusetea si stralucirea, te asteptam la Secret Beauty Salon - salon infrumusetare Bucuresti, unde profesionistii desavarsiti ti vor oferi un look fabulos, plin de stralucire si frumusete.