ProgramareOnline!
Machiaj ochi verzi, machiaj profesionist

Articole

Machiaj ochi verzi

Ochii verzi sunt deosebit de frumosi si este distractiv sa ii machezi, mai ales ca diferitele culori de fard, modifica intensitatea culorii proprii.

Daca ai ochii verzi, bucura-te ca faci parte dintr-un grup restrans de persoane, ochii verzi sunt destul de rari, prin urmare, acestia sunt celebrati cu o mare varietate de tipuri de machiaj.

Machiajul profesional este realizat astfel incat sa iti evidentieze frumusetea naturala si sa iti potenteze toate atuurile oferite de natura. Profesionistii Secret Beauty Salon realizeaza machiajul astfel incat sa te bucuri de o imagine perfecta, impecabila stralucitoare.

Iti oferim cateva tips-uri pentru machiaj ochi verzi, astfel incat sa te bucuri de frumusetea ta, in fiecare zi.

Stii zicala „contrariile se atrag?" Nu stim cat de mult se aplica in alte situatii, dar in ceea ce priveste machiajul ochilor verzi, cu siguranta se aplica.
Evidentiaza-ti culoarea verde a ochilor cu un machiaj care are la baza nuante de rosu, alege un creion dermatograf in nuante de maro-roscat si un fard de pleoape de culoarea prunei.

Daca alegi sa porti un machiaj light, nuantele de roz pal, sunt ideale pentru machiajul ochilor verzi, asa dar, nu te sfii sa-l folosesti.

Nuantele de galben si bronz sunt alegerea ideala pentru machiaj pentru ochi verzi, oferindu-le un aspect de bijuterie. Foloseste un eyeliner maro-cenusi pentru a-ti accentua discret linia superioara a ochilor. Pentru petrecerile nocturne, la care vrei sa frapezi prin stralucire si eleganta, acest machiaj pentru ochi verzi te va face sa ai o privire divina.

Frumusetea ta este pusa in valoare de fiecare detaliu, de fiecare element care te caracterizeaza, Secret Beauty Salon - salon de infrumusetare Bucuresti -  iti ofera servicii profesioniste care sa te faca sa stralucesti de frumusete, in orice moment, din cap pana in picioare.