ProgramareOnline!
Machiajul de seara - Salon infrumusetare Berceni, salon cosmetica, beauty salon

Articole

Machiajul de seara

Vestimentatia de seara aducea pe vremuri de la sine un machiaj clasic ruj si creion negru de ochi. In timp ce seara este necesar un machiaj ceva mai aparte decat cel de zi, o imagine glamour nu implica culori neaparat puternice si mult fard.

Make-up artistii mentioneaza ca trebuie avut grija ca machiajul de zi sa nu difere dramatic de cel de noapte pentru ca veti ajunge sa va simtiti incofortabil ca si cum ati purta rochia altcuiva. Daca nu aratati ca dvs., cum obisnuiti sa va machiati in general, in oglinda veti avea senzatia ca vedeti un strain, senzatie ce nu va va permite sa stati relaxate si sa va bucurati realmente de evenimentul respectiv.

Va mentionam mai jos o serie da factori importanti ce trebuie luati in considerare cand e vorba de machiaj:

1. Ocazia
Alegeti-va machiajul potrivit tinutei si specificului evenimentului. Nu va pastrati machiajul de zi, ci asortati-l cu tema evenimentului, cu vestimentatia, cu locatia.

2. Anotimp

Tineti cont si de anotimp cand va realizati make-up-ul: vara e necesar un machiaj mai diafan, mai luminos, in schimb iarna se simte nevoia de un look ceva mai dramatic.

3. Alegerea tinutei

Machiajul care se asorteaza cu culoarea predominanta a tinutei dumneavoastra va va face sa aratati coplesitor de atragatoare.

4. Lumina

Lumina de neon difera de cea a lumanarilor , prima necesita ceva mai multa culoare a machiajului , pe cand a doua care e mai galbuie necesita un machiaj diafan.

 

In concluzie, inainte de un eveniment asigurati-va ca aveti timp suficient sa va conformati tinuta si make-up-ul cu cea a evenimentului, astfel incat sa aratati bine la orice tip de eveniment.