ProgramareOnline!
Magnetism si senzualitate - permanent gene intoarse, gene intoarse

Articole

Magnetism si senzualitate - permanent gene intoarse

'Puntea catre suflet', 'oglinda sufletului', 'cartea inimii' sunt expresii care atribuie ochilor rangul de poveste nespusa, dar inteleasa, de dezvaluitre a misterelor, dar si de fascinatie si senzualitate exprimata in cel mai natural mod.

Punct de atractie de la prima privire, ochii au reprezentat dintotdeauna unul dintre punctele forte ale femeilor. Privirile seducatoare, galese, imbietoare au fost, sunt si vor fi arma secreta a femeilor din toate timpurile.

Cu efect hipnotic si ademenitor, de atractie magica, ochii cu gene lungi, frumos intoarse sunt dorinta oricarei femei, fie ea moderna, traditionalista sau excentrica, ceea ce transforma rimelul in „accesoriul" indispensabil.

Ca orice lucru bun si frumos, rimelul are si partile lui proaste: se intinde, da efectul de incarcare exagerata a genelor atunci cand este folosit in exces, iar pentru un rezultat desavarsit, necesita mult timp la aplicare.

Secret Beauty Salon - salon infrumusetare Bucuresti - are si de data aceasta solutia pentru tine si iti pune la dispozitie serviciul de  permanent gene intoarse, metoda prin care diminetile tale vor fi mai relaxate, ploaia nu va mai insemna stresul rimelului intins, iar senzualitatea si luminozitatea privirii tale sa nu aiba de suferit in nicio conditie.

Procedura permanent gene intoarse dureaza 30 de minute si reprezinta alegerea ideala pentru efectul spectaculuos al genelor intoarse, a ochilor conturati si luminosi, fara a fi necesara aplicarea zilnica a rimelului.

Dorindu-si ca expresia frumusetii tale sa cunoasca apogeul, specialistii Secret Beauty Salon, alaturi de procedeul de intoarcere a genelor cu ajutorul unui mini-bigudiu si a unei solutii de permanent pentru ochi, completeaza procedura cu vopsirea genelor, astfel incat conturul ochilor tai sa cunoasca maximumul de potential, oferindu-ti un look impecabil, potentand senzualitatea si puterea de atractie a privirii tale.

Secret Beauty Salon se pune in slujba frumusetii, a senzualitatii si a elegantei care a dominat dintotdeauna viata oamenilor, se pune in slujba eternului feminin, in slujba ta si a frumusetii tale.