ProgramareOnline!
Manichiura rosie de sarbatoare, manichiura de craciun, manichiura de iarna, salon frumusete

Articole

Manichiura rosie de sarbatoare

Provocati sa prezinte idei de manichiuri festive, dedicate sarbatorilor de iarna, artistii in domeniu s-au intrecut sa prezinte designuri sofisticate cu care ar trebui sa ne decoram unghiile in aceasta perioada din an,  unghii fabuloase si pline de stralucire.

In acest articol am ales o singura culoare, pentru a-l cinsti pe Mosu' cum se cuvine, asadar am ales culoarea rosie. Observati mai jos cate minunatii se pot obtine din aceasta culoare extrem de incitanta.

Ce ziceti de un Mos Scotian?
Inspirata de uniforma de gala a soldatilor scotieni, aceasta manichiura te duce cu gandul la vechile traditii de Craciun, la acele timpuri imemoriale, pline de emotie.


Al doilea model este inspirit din dulciurile pe care ne asteptam sa le gasim in sacul Mosului. Spuneti voi, nu va vine sa le mancati aceste unghii-acadea !?

Aflat la limita intre obraznic si cuminte, acest model inspirat de costumul Craciunitelor ofera un aer de eleganta sexy. Incercati aceasta hainuta chic pe unghiile dumneavoastra si asteptati reactiile...cu siguranta vor fi de impact.

 

Va asteptam la salon pentru a va pune in aplicare toate aceste modele si multe altele in plus.Testati-ne creativitatea si lasati spiritul sarbatorilor sa va cuprinda...din cap, pana-n picioare.