ProgramareOnline!
Masaj anticelulitic cu bete de bambus, masaj anticelulitic, eliminare celulita

Articole

Masaj anticelulitic cu bete de bambus

Betele de bambus sunt utilizate de catre chinezi din cele mai vechi timpuri, avand rezultate exceptionale, motiv pentru care a fost preluat cu succes de foarte multe saloane de infrumusetare atat din afara cat si de la noi,reprezentand un tratament ideal in tratamentele de remodelare corporala.

In cultura asiatica, bambusul ca simpolistica generala reprezinta energie si vitalitate, iar prin stimularea tesuturilor cu ajutorul betelor de bambus se imbunatateste circulatia , corpul fiind invadat de energie isi tonifiat.

Folosirea acestor bete de bambus a fost adoptata si utilizata cu succes datorita profunzimii cu care acest procedeu se efectueaza, de subliniat ca in cadrul acestui tratament se utilizeaza bete de marimi diferite in functie de zona corpului care se lucreaza pentru optimizarea rezultatelor.

Procedura consta in frictiunea acestor bete de corp, exercitand o anumita presiune in functie de afectiune. Pentru primele proceduri aceasta presiune este mai mica, accentuand-o pe masura ce tratamentul avanseaza, avand grija totodata ca pielea sa nu fie afectata.
Beneficiile acestei tehnici sunt majore: corpul se relaxeaza, musculatura este tonifiata, celulita eliminata si chiar vergeturile sunt estompate sau in cazuri mai putin grave chiar eliminata.

Pentru a beneficia de rezultatele exceptionale date de acest tratament cu bete de bambus se recomanda 2-3 sedinte pe saptamana, astfel se realizeaza in prima faza un puternic drenaj limfatic si efectele finale ale tratamentului sunt remarcabile: de eliminare a celulitei, de energizare a organismului, de subtiere a siluetei,  iar tensiunea din zona lombara si cervicala este complet inlaturata.

Recomandam acest tratament datorita efectelor multiple ce se adreseaza si femeilor insarcinate, avand ca efect relaxarea corpului, netezirea pielii si tonifierea musculaturii corpului. De asemenea proaspetele mamici se vor bucura de rezultate senzationale, ele putandu-si recapata formele intr-un timp relativ scurt fata de alta tratamente.


De remarcat faptul ca acest procedeu nu are efecte secundare, astfel vi-l recomandam cu cea mai mare caldura, corpul dumneavoastra capatand formele mult dorite, astfel va veti pregati din timp pentru perioada estivala, perioada in care corpul dumneavoastra va arata perfect , fara cusur.

Va asteptam la salonul nostru - Secret Beauty Salon - pentru a beneficia de acest uimitor si benefic tratament de relaxare si anticelulitic cu aceste exceptionale bete de bambus.