ProgramareOnline!
Masaj cu scoici incalzite - desfatare, rasfat si frumusete, masaj relaxare, masaj cu scoici

Articole

Masaj cu scoici incalzite - desfatare, rasfat si frumusete

Ai avut o saptamana lunga, ai muncit din greu si ti-ai dedicat timpul celor dragi, acum este timpul sa te ocupi de tine, o meriti! Tot ce trebuie sa faci pentru a te rasfata si a-ti oferi acele monente in care doar tu contezi, este sa te bucuri de experienta unica, revitalizanta, revolutionara pe care ti- o ofera Secret Beauty Salon - masaj de relaxare cu scoici incalzite.

Provenita din bogata, ofertanta si profunda cultura asiatica, terapia prin masaj cu scoici utilizeaza cochilii provenite din Sudul Oceanului Pacific, pregatite manual, astfel incat suprafata lor fina, foarte bine lustruita sa alunece pe piele ta, facandu-te sa fii cuprinsa de relaxare si detensionare profunde.

Relaxarea, starea de bine, destinderea totala va capata un nou sens pentru tine , dupa ce profesionistii Secret Beauty Salon iti vor oferi un masaj cu scoici incalzite.
Beneficiile oferite de masajul cu scoici nu se opresc doar la relaxarea totala si detensionarea maxima a musculaturii, acest tip de masaj, prin continutul cochiliilor - alge marine, lava vulcanica neagra si minerale - are si efect de tratament pentru piele prin eliminarea celulelor moarte, ceea ce iti va oferi o piele catifelata, vitalizata si stralucitoare.

Echipa Secret Beauty Salon este intr-o permanenta cautare de noi tehnologii si tehnici pe care sa le puna in slujba frumusetii, stralucirii si a starii tale de bine.
Ofera-ti momente care sa te faca sa te bucuri de atentia totala a profesionistilor de top, care au ca misiune oferirea de servicii de inalta calitate, care sa te transforme in femeia, frumoasa, sigura si plina de stralucire, care iti doresti sa fi. Te asteptam la Secret Beauty Salon!