ProgramareOnline!
Masaj de relaxare si hidratare corporala cu colagen, masaj cu colagen, hidratare cu colagen, tratament cu colagen, tratamente corporale, tratamente corporale cu colagen

Articole

Masaj de relaxare si hidratare corporala cu colagen

Dupa o vara cu mult soare si multe sedinte naturale de bronzat, corpul nostru necesita un tratament de revigorare si de hranire intensa pentru a indeparta efectele negative precum: uscarea pielii, pierderea elasticitatii si a stralucirii naturale.

Avantajele unui astfel de tratament profund sunt nenumarate: pielea capata o textura matasoasa si o stralucire intensa, un plus de tonus si fermitate.
Dupa un tratament de hidratare corporala cu colagen la salonul nostru de infrumusetare Secret Beauty Salon va veti putea bucura realmente de un corp mai tanar, mai tonifiat, mai luminos si relaxat datorita masajului ce face ca aceasta minunata crema cu colagen sa patrunda cu adevarat in profunzime, corpul putandu-se hrani din abundenta si beneficia de calitatile miraculoase ale colagenului.

Acest rasfat delicat reprezinta o necesitate pentru toate persoanele ce au nevoie de o revigorare a texturii pielii si pentru cele care tin sa aiba un corp matasos care sa radieze de frumusete si sanatate.
Colagenul are calitati deosebite pentru epiderma, asigurand pielii suplete si o catifelare intensa. De asemenea colagenul este recunoscut pentru insusirile anti-imbatranire de care se bucura, pielea fiind restructurata si capatand un aspect mai tanar, datorita gradului crescut de elasticitate conferit ce asigura o fermitate si un tonus demne de invidiat.

Bucurati-va de un look radiant, de un corp fin si revigorat. Bucurati-va beneficiile unui masaj cu colagen ce va va face ziua mai frumoasa si va va asigura o destindere profunda atat la nivel fizic cat si psihic datorita gradului crescut de serotonina si endorfine ce sunt asigurate de acest tip de masaj.

Secret Beauty Salon va asigura un rasfat de zile mari !


Detalii tratament gasiti AICI

Va asteptam