ProgramareOnline!
Modele de unghii cu sclipiri de nea, modele unghii false, manichiura de iarna

Articole

Modele de unghii cu sclipiri de nea

Odata cu caderea primei zapezi, ne-am lasat inspirati de stralucirea ce a cuprins intreg orasul, o lumina de poveste ce te invaluie cu aripile-i de gheata si te transporta intr-o lume fantastica, o lume de basm.

Aceasta lume fantastica ne hraneste creativitatea si dorinta de a va oferi ce e mai nou si mai atragator in ce priveste manichiura dumneavoastra.

Primul model propus este diafan si plin de stralucire, demn de Craiasa Zapezii...nu vreti sa va simtiti precum o printesa!? Chiar si la birou, acest model este suficient de discret, insa desebit de frumos pentru a atrage admiratia colegelor.

Nisoarea din noaptea de Ajun este intotdeauna fascinanta, o manichiura in culoarea cerului de noapte, imbogatita cu un fulg de nea este intotdeuna originala si eleganta.

 

Daca sugestiile oferite iubitilor sau sotilor nu au fost suficiente pentru a intelege ca va doriti un inel pentru a va completa tinuta dedicata sarbatorilor de iarna, incercati sa le oferiti un nou indiciu cu o manichiura metal, care alaturi de cadoul dorit imbogateste stralucirea oricarei rochii.

Daca ti-ai ales modelul de manichiura sau daca deja sti ce iti doresti, te asteptam la Secret Beauty Salon - salon infrumusetare Berceni pentru a-ti indeplini dorinta de infrumusetare si pentru a te face sa stralucesti, sa fi in ton cu fabuloasele sarbatori ce se apropie!