ProgramareOnline!
Modele unghii - Tendintele verii, modele unghii, pictura pe unghii, model unghii, nail art

Articole

Modele unghii - Tendintele verii

Inca de la inceputul tendintelor in materie de accesorii, cand geanta reprezenta indispensabilul, unghiile s-au luptat sa-si castige aceleasi favoruri si recunoasteri in lumina reflectoarelor. Astfel, tendintele in manichiura si tehnologia a avansat , aparand mereu noi idei, noi solutii creative care sa ne improspateze si sa ne infrumuseteze infatisarea.

Daca va place sa creati asortari chic, geanta cu telefonul au reprezentat o tendinta chiar interesanta si sclipitoare, dar de ce sa nu aiba aceleasi drepturi si unghiile, astfel unghii cu sidefuri si pietricele se pot asorta de minune cu tehnologia mobila.

Stilul confetti a fost adoptat pentru petreceri, extrem de bine evidentiat la Saptamana Modei din Londra, punctandu-se stilul edgy unde la loc de frunte a stat tehnologia foliei de transfer care ajunge sa faca minuni cu unghiile dumneavoastara. Unghii unice, modele de impact ce va vor reliefa un caracter puternic si dorinta de a trai liber si la cote maxime fiecare clipa din viata.


Iar capodoperele de arta se realizeaza prin picturi pe unghii in maniere cat mai sofisticate si accesorizate cu strasuri, cristale, margele ce fac din unghiile dumneavoastra o adevarata bijuterie, o opera de arta ce cu siguranta va fi admirata indelung.


La Secret Beauty Salon - salon de infrumusetare Bucuresti, va puteti bucura de realizarea unor modele de unghii senzationale, pline de culoare si personalizate dupa dorinta dumneavoastra.