ProgramareOnline!
Pedichiura impecabila si sexy pe timp de vara, pedichiura sexy, pedichiura salon profesionist, pictura pe unghii

Articole

Pedichiura impecabila si sexy pe timp de vara

Vara adoram sa purtam sandalutele delicate care ne fac picioarele sa aiba un aspect extrem de sexy, insa nu doar sandalele vor face ca picioarele noastre sa arate impecabil, ci si atenta grija pe care o acordam pedichiurii pentru ca picioarele noastre sa arate irepsosabil.

Trebuie sa avem grija de pielea calcaielor care trebuie sa fie fina si bine hidratata, unghiile taiate si finut conturate si acum ca e la moda, pictate cu un model de vara ce va conferi un look extrem de atractiv picioarelor noastre.


Realizarea tuturor procedurilor acasa, pentru a avea pedichiura perfecta, este ceva mai dificila si chiar presupune alocarea unui timp mai mare decat atunci cand v-ati duce la salon. Fiecare pas trebuie urmat cu strictete, iar acasa, sa fim sincere parca nu avem mereu cheful necesar sa stam sa urmam toate procedurile ca la carte, astfel incercand sa mai sarim peste proceduri, dar sperand la acelasi rezultat precum la salon.

Din pacate acest lucru nu este posibil si, in plus, la salon veti avea parte de tratamente profesionale pe care acasa e mai greu sa le executati fara ustensilele necesare, de aici si rezultatele deosebite obtinute la salon. Mai mult de atat, daca doriti sa aveti manichiura asortata cu pedichiura si sa apelati la un model de pictura pe unghii, cu siguranta la salon vi se va realiza exact asa cum va doriti, astfel incat sandalutele nou achizitionate sa arate si mai atragator in combinatie cu pedichiura perfecta realizata in cadrul salonului.

Veti avea parte de un rasfat de milioane si de o pedichiura sexy realizata impecabil, iar modelul unghiilor de la picioare il veti putea avea armonizat cu cel de la maini...ce poate fi mai sexy!?


Mai jos va oferim o serie de idei de modele de picturi pe unghiile de la picioare care suntem convinse ca vor reprezenta o reala sursa de inspiratie pentru urmatoarele pedichiuri pe care vi le veti realiza.