ProgramareOnline!
Peeling cu diamante pentru un ten cu stralucire de diamant , microabraziune cu diamante, tratamente faciale

Articole

Peeling cu diamante pentru un ten cu stralucire de diamant

Purtate pe deget sau imbogatindu-ne tinuta dintr-un colier elegant, diamantele au fost sunt si vor fi cele mai bune prietene ale femeilor.

Diamantele sunt asociate cu stralucirea, frumusetea, perfectiunea formelor si a luminozitatii, iar vestea buna este ca toate aceste calitati pot fi imprumutate de pielea ta prin procedurile de peeling cu diamante oferite de Secret Beauty Salon - salon infrumusetare Berceni.

Microabraziunea cu diamante asigura o exfoliere pronuntata a straturilor tegumentare faciale, aspira puternic excesul de sebuum din piele, stimuleaza circulatia sanguina, regenereaza celulele epiteliale, oferindu-i tenului tau aspectul luminos, stralucitor si un aspectperfect uniform.

Perfectiunea este un concept pe care fiecare dintre noi il interpreteaza in modalitate personala, stabilind atingerea acesteia prin prizma standardelor personale, dar atunci cand printr-o procedura ce dureaza doar 20 de minute constati evidente semne de ameliorare a aspectului tenului prin eliminarea ridurilor fine, indepatrarea cicatricilor minore, a semnelor lasate de acnee, indepartarea punctelor negre mici, indepartarea petelor de culoare de pe piele, iar tenul devine luminos, catifelat si mai tanar, oricat de mult ai ridicat stacheta standardelor tale, este imposibil sa nu recunosti ca procedura de micoabraziune cu diamante este alegerea perfecta pentru obtinerea unui ten impecabil.

Desigur, rezultate remarcabile, ca in cazul oricarui alt tratament cosmetic, se obtine in urma mai multor sedinte, iar intretinerea este un punct esential in prelungirea in timp a efectelor miraculoase pe care procedura de microabraziune cu diamante le realizeaza asupra tenului tau.

Noninvaziva, procedura de peeling cu diamante este o procedura care nu provoaca durere, iar pentru maximizarea efectelor este necesara aplicarea unei creme hidratante din gama produselor dermatocosmetice.

Secret Beauty Salon - salon infrumusetare Berceni ofera tratamente personalizate in conformitate cu caracteristicile unice ale fiecarui tip de ten, iar la stabilirea tratamentului sunt luate in calcul: maturitatea tenului, defectele ce trebuie remediate, gradul de hidratare naturala a tenului. Atunci cand este necesar, in special la tenul matur, specialistii Secret Beauty Salon suplimenteaza procedura de peeling cu diamante cu masaj si ultrasunete.

Tratemente faciale de ultima generatie sunt realizate cu profesionalism si grija pentru detalii de catre specialistii Secret Beauty Salon - salon infrumusetare Berceni, unde tehnologia, grija pentru fiecare client in parte, produse create de branduri renumite in domeniu si dorinta de rezultate spectaculoase se imbina intr-un tot unitar conceput special pentru satisfacerea nevoilor tale.