ProgramareOnline!
Peeling cu diamante - tratamentul facial inovator preferat de vedete, Microdermabraziune cu diamante, Salon infrumusetare Bucuresti

Articole

Peeling cu diamante - tratamentul facial inovator preferat de vedete.

Secretul unui ten frumos il reprezinta curatarea in profunzime, eliminarea celulelor moarte si stimularea regenerarii celulare, totul contribuind la refacerea elastinei si a fibrelor de colagen ce contribuie la mentinerea tenului tanar.

Peeling-ul cu diamante elimina multe probleme ale pielii: pete, cicatrici cauzate de acnee, riduri fine. Toate aceste aspecte, odata rezolvate vor face ca pielea dumneavoastra sa fie mult mai fina, catifelata si sa straluceasca de sanatate si vitalitate.

Peeling-ul cu diamante este un tratament facial ce actioneaza in profunzime, insa nu este o procedura dureroasa si nici nu irita pielea.
Aceasta tehnologie complexa este preferata de vedetele internationale pentru ca odata cu tratarea pielii, se trateaza si efectele nedorite produse de imbatranire: riduri fine, pete , cicatrici acnee.
Apectul tenului este important atat pentru femei, cat si pentru barbati. Un ten curat, luminos si fin face ca trasaturile faciale sa fie mai atragatoare. In plus, un astfel de tratament face ca tenul tanar sa fie pastrat pentru mai mult timp, astfel imbatranirea prematura va fi tinuta sub control.
La Secret Beauty Salon - salon infrumusetare Bucuresti - va puteti bucura acum de acest tratament facial inovator - peeling cu diamante - ce restabileste elasticitatea pielii, datorita stimularii productiei de celule noi in straturile profunde ale epidermei. In plus, tratamentul este personalizat in functie tipul de tei si de tipul de afectiune al pielii. Pentru tenurile mature se utilizeaza in plus si tratamentul cu ultrasunete pentru ca ridurile fine sa fie estompate si conturul facial redefinit, aplicandu-se o crema puternic hidradanta din gama produselor dermatocosmetice Clinicare.
Pentru rezultate eficiente si de durata se recomanda efectuarea a minim 5 sedinte, in special pentru tenurile mature si cele cu probleme. Preturi si pachete de tratament AICI
Veti realiza ca de la prima sedinta aspectul pielii este mult imbunatatit, extrem de catifelat si placut la atingere.

Secret Beauty Salon va ofera cele mai noi tratamente de infrumusetare care sa va potenteze frumusetea nativa.