ProgramareOnline!
Pictura pe unghii, pictura unghii false, modele unghii, modele florale pe unghii

Articole

Pictura pe unghii, un trend in plina expansiune

Pictura pe unghii a devenit o adevarata arta. Se pot realiza de la desene simple pana la adevarate micropicturi. Pentru femei aspectul unghiilor este extrem de important, iar cand acestea sunt infrumusetate cu picturi originale, nu fac decat sa atraga privirile si sa uimeasca prin aspectul elegant, sofisticat si uneori daca se doreste chiar extravagant.

Fiecare femeie isi poate alege pictura in functie de felul de a fi, de personalitate. Desenele pot fi abstracte, inspirate din natura sau din mediul inconjurator. Datorita multitudinii de idei se pot realiza infinite modele in diferite culori care sa va reprezinte si care sa va scoata in evidenta.


Veti fi surprinse cum dupa o prima astfel de pictura realizata pe unghiile dumneavoastra sa doriti mereu un nou desen, cu totul aparte, ceva care sa va evidentieze si sa va infrumuseteze, ceva de impact.


Trendul picturii pe unghii a impresionat si a fost rapid adoptat de catre doamne si domnisoare. Aceasta pictura se realizeaza atat pe unghii scurte cat si pe cele lungi, atat pe unghii naturale cat si pe cele false. Asadar, lasati-va purtate de imaginatie si abordati cele mai deosebite picturi care, cu siguranta vor atrage toate privirile extrem de admirative.


Realizarea lor acasa poate fi complicata, implicand timp, dexteritate, putin talent si materiale speciale.
Saloanele de infrumusetare ofera aceste servicii la nivel profesionist, iar timpul de realizare cu siguranta va fi mult mai mic decat daca v-ati stradui sa le realizati acasa iar calitatea cu siguranta va fi una de exceptie datorita experientei si talentului specialistilor din cadrul saloanelor.


Noi, Secret Beauty Salon ne-am specializat in pictura pe unghii, avand realizate sute de modele care mai de care mai atragatoare si mai pline de viata.

Mai jos aveti o serie de modele recente realizate in salonul nostru. Iar galeria foto va veni in completarea acestora cu mai multe modele care sa va ajute sa va alegeti modelul, pictura care vi se potriveste.