ProgramareOnline!
Pregateste-te de plaja - alege un bronz uniform - Te asteptam cu un solar vertical de ultima generatie!

Articole

Pregateste-te de plaja - alege un bronz uniform - Te asteptam cu un solar vertical de ultima generatie!

Sezonul estival tocmai si-a intrat in drepturi oficial, e perioada cand ne facem planuri de vacanta si vrem sa fim pregatiti sa aratam bine cum se cuvine atat in tinute lejere, diafane cat si in costumele de baie proaspat achizitionate, care pe o piele aramie ne va arata senzational, iar toate privirile vor fi atrase de imaginea misterioasa degajata.

De asemenea pentru a evita expunerea directa a pielii pe plajele insorite iti recomandam sa initiezi sedintele de bronzare graduale care te vor ajuta sa obtii un bronz uniform, stralucitor si de durata.

Este recunoscut faptul ca solarul prin expunerea graduala la razele UV, te ajuta sa te bronzezi fara riscuri. Bronzarea este benefica atata timp cat este realizat intr-un mediu controlat, oferind o expunere completa. Cat timp aveti grija sa nu depasiti timpul recomandat de specialistii salonului va veti bucura de o piele aurie, extrem de atragatoare. 

Mai mult de atat, solarul prezinta o serie de avantaje de care merita sa va bucurati din plin: ajuta la formarea vitaminei D3 si la fixarea calciului in organism, razele ultraviolete trateaza cu succes bolile de piele, iar rezultatul obtinut este o piele stralucitoare si catifelata care se va asorta cu orice tinuta lejera de vara, evidentiindu-va trasaturile si dandu-va un plus de senzualitate.