ProgramareOnline!
buze senzuale, buze voluminoase, machiajul buzelor

Articole

Secretele buzelor perfecte...buze senzuale, buze voluminoase , buze seducatoare

In machiajul buzelor de-a lungul timpului s-au facut o serie de greseli marcante. Plecand de la conturarea buzelor in afara conturului natural ceea ce facea ca buzele sa para nu pline, ci foarte artificiale, asimetrice fata de structura fetei, pana la colorarea cu nuante extrem de puternice atunci cand tenul suferea de anumite probleme, astfel accentand si mai mult problema pielii, s-au incercat tot felul de variante pentru ca buzele sa para mai carnoase, mai atragatoare insa rezultatele nu au fost mereu cele scontate

Pentru ca nu vrem sa lasam acest subiect netratat, mai ales cand se continua greselile mentionate mai sus, ne-am gandit sa va oferim cateva sfaturi prin care chiar sa obtineti niste rezultate dorite, care sa si arate extrem de bine, in perfecta simetrie cu figura voastra.

  1. Exfoliati-va buzele cu o periuta de dinti - nu utilizati aceeasi periuta precum cea pentru dinti. Acest procedeu ajuta la inlaturarea pielii moarte, facand celulele sa fie mai receptive la aprofundarea culorii, iar rujurile cu textura cremoasa chiar vor putea conferi senzatia de volum a buzelor. 
  2. Folositi anticearcanul pentru conturarea buzelor, acesta va face sa creati mai usor contrast cu pielea, buzele reliefandu-se in acest mod intr-un mod extrem de atragator.
  3. Conturul de buze trebuie sa-l potriviti cu culoarea naturala a buzelor fara a crea diferente vizibile intre rux si contur. Conturul de buze are scopul de a "finisa" conturul buzelor dumneavoastra, insa acest lucru nu trebuie sa fie vizibil prin folosirea de culori contrastante.
  4. Dupa ce ati aplicat rujul preferat, puneti putin gloss pe mijlocul buzei inferioare. Acest procedeu va da un efect de 3D buzelor dumneavoastra
  5. Folositi gloss-uri speciale pentru volum cele facute sa puna sangele in miscare, cele ce au la baza ardei iute,scortisoara, menta astfel culoarea aplicata va fi mai patrunzatoare, iar buzele vor parea cu siguranta mult mai voluminoase si mai senzuale.
Acestea au fost sfaturile noastre, iar daca ati descoperit la randu-va secrete suplimentare pentru a avea buze voluminoase, va rugam sa ni le precizati pe pagina noastra de Facebook.