ProgramareOnline!
Solar vertical, bronzare perfecta, solar sanatos, bronz sanatos, bronz aramiu, piele aramie, solar salon frumusete

Articole

Sfaturi de primavara pentru un bronz aramiu si sexi

In scurt timp bucuria sosirii primaverii ne ca cuprinde pe toti si vom trai entuziasmul trezirii naturii la viata, cand totul in jurul nostru incepe sa infloreasca si sa se dezmorteasca dupa o lunga perioada de vreme rece si mohorata.

Razele soarelui ne vor mangaia cu tandrete pielea si ne vor imbia la adoptarea unor elemente de vestimentatie mai lejere, mai diafane. Acesta este momentul in care incepem sa lasam pielea sa isi faca intrarea in perioada calduroasa ce va urma.

 

 

Odata cu tinutele mai sumare vom remarca nevoia de a imbunatati calitatea si aspectul pielii, mult prea albe care a stat ascunsa cateva luni si careia trebuie sa-i acordam de-acum o atentie deosebita.


Cine isi doreste ca odata cu fustitele sau rochitele viu colorate sa afiseze o piele "alba ca branza"!? Suntem convinsi sa sunteti in asentiment cu noi cand va propunem sa tineti cont de imagine si de tinuta pe care o veti afisa acum cand primavara ne bate la usa la fel de nerabdatoare ca si noi, dornica de a aduce schimbare si bucurie in sufletele noastre.


Tinutele de inceput de vara vor fi mai colorate si mai pline de viata si ce anume s-ar potrivi mai bine acestor nuante vesele decat o piele aramie care sa va faca sa aratati senzational.


Noi va propunem un proces gradual prin care sa va expuneti moderat la razele ultraviolete astfel incat sa beneficiati numai de avantajele pe care solarul vi le poate oferi. In plus odata cu sedintele la solar va recomandam sa acordati o atentie pronuntata hidratarii pielii, astfel incat rezultatul final sa fie o piele aramie fina ca matasea plina de vitatlitate si extrem de atragatoare.


Secret Beauty Salon
va pune la dispozitie o tehnologie de ultima generatie, solarul vertical Megasun T 230 care va va garanta brozul aramiu si extrem de sexi pe care toate femeile si-l doresc.

De asemenea partea masculina se poate bucura in aceeasi masura de beneficiile  bronzului. Suntem convinsi ca vor avea o tinuta extrem de senzuala ce va fi remarcata si apreciata de sexul slab.

Va asteptam salonul nostru si bucurati-va de minunile tehnologiei si de rezultatele exceptionale obtinute gradual la solarul notru gradual care va va face sa aratati minunat in fiecare zi, in fiecare tinuta.