ProgramareOnline!
Tatuaj sprancene, tatuare sprancene

Articole

Tatuajul sprancenelor

Sprancenele determina intr-o mare masura simetria faciala. Exista persoane cu o forma naturala estetica si simetrica sau am spune majoritatea care necesita retusuri ale formei si grosimii pentru ca acestea sa capete forma dorita. Din pacate, din cauza unui pensat defectuos de multe ori se ajunge la o forma gresita si la subtierea excesiva a lor, iar in timp firele de par ajung sa nu mai creasca, iar retusarile din creion si fard devin din ce in ce mai necesare. Insa acest proces este destul de problematic, odata pentru ca se poate sterge la un simplu gest de atingere zonei spranceneor, afectand desigur machiajul creat si mai mult de atat, trebuie realizat zilnic si nu intotdeauna rezultatele sunt suficient de corecte.

Pornind de la aceste neajunsuri si de la dorinta de a arata mereu bine si de a minimiza timpul de aranjare a aparut aceasta metoda de tatuare a sprancenelor.

Tatuajul sprancenelor are multiple avantaje:
• crearea unei forme perfecte in raport cu trasaturile fetei,
• diminuarea timpului alocat machiajului prin creionarea cu farduri sau creioane,
• rezista mult in timp
• isi pastreaza forma perfecta.

Mai mult de atat, o forma corect conturata va accentua expresivitatea ochilor, expresivitatea faciala.

Cand v-ati decis asupra metodei de corectie a sprancenelor prin tatuare, Secret Beauty Salon va recomanda sa aveti in vedere alegerea unor specialisti in realizarea corecta tatuajului pentru ca in caz contrar puteti risca realizarea gresita a lor care va afecta aspectul sprancenelor dumneavoastra si a expresiei faciale per total si pentru o perioada indelungata.

Procedeul de tatuare a sprancenelor nu este unul dureros, deoarece se aplica o anestezie locala inainte de inceperea tatuarii efective. Trebuie tinut cont ca orice procedura de tatuare ca dupa definitivarea lui trebuie sa se respecte anumiti pasi pe care ii recomanda specialistul si pe care vi le va specifica atat inainte, cat si dupa efectuarea tatuajului.
De asemenea, trebuie sa stiti ca dupa actiunea de tatuare, sprancenele vor fi putin umflate si veti simti o senzatie redusa de durere si de scurta durata. Astfel, ca la orice tatuaj proaspat trebuie sa respectati cateva reguli de igiena ca vindecarea sa fie corecta si rapida: evitati sa atingeti zona cu mainile nespalate, evitati  contactul cu apa si utilizati o crema hidratante recomandata de cosmeticiana, evitati expunerea excesiva la soare.
Mai multe recomandari de specialitate va va oferi specialistul in tatuarea sprancenelor de care trebuie sa tineti cont pentru a preintampina neajunsuri precum infectiile ce pot aparea doar din cauza intrarii zonei in cauza in contact cu praful sau maini murdare.
Inca un aspect de retinut este alegerea culorii. In general nu se recomanda culoarea neagra deoarece inaspreste trasaturile. Culoarea trebuie aleasa cu mare atentie, tinand cont de culoarea pielii, de culoarea parului, astfel creand un efect de simetrie perfecta ce va va imbunatati efectiv imaginea si va va spori expresivitatea faciala.
Tatuarea sprancenelor este un procedeu cu rezultate de durata ce va va aduce multiple beneficii daca este executat corect si de catre persoane specializate.