ProgramareOnline!
Tendinte- pictura unghii, modele picturi pe unghii,modele nail art

Articole

Tendinte- pictura unghii, modele picturi pe unghii, modele nail art

Pictura pe unghii a devenit un trend si un mod de exprimare. Exista nenumarate posibilitati si tehnici ce pot fi aplicate pentru a avea niste unghii cu adevarat wow.

Picturi abstracte, picturi elegante mai simple sau adevarate opere de arta sunt accesoriile pe care orice femei si le doreste la un moment dat.
Cum spuneam stilurile sunt variate, iar azi vom enumera cateva pentru a va convinge de impactul pe care-l poate asigura o astfel de pictura, cum spuneam care a devenit o arta extrem de apreciata in toata lumea.


Animal print asociat unui french clasic impresioneaza prin forme, culori atent integrate pentru a crea un efect de senzatie. Strasurile aduc un plus de farmec oricarei manichiuri.

Accente puse pe doua, trei unghii atrag si mai mult atentia magnetizant: temele florale realizate cu pensule fine de pictura sau aplicand tehnice one-stroke imprima o feminitate delicata unghiilor dumneavoastra

Simplitatea formelor si a culorilor de asemenea poate fi impreganta prin culori subtile si efecte cromatice de impact. Aceste unghii ar arata superb pe unghiile unei mirese, nu credeti?

Mai jos aveti un model care pe noi ne-a cucerit. Forma de migdala, cromatica, strasurile, toate elementele au fost gandite pentru un rezultat de exceptie. Cu aceste unghii nu aveti cum sa treceti neobservate, va asiguram.

Pentru petreceri, mai multa stralucire, culori puternice si forme abstracte:


Asociatii de culori contrastante cu tehnica florala one-stroke va asigura o manichiura irezistibila

Bulinele vor arata mereu bine, daca alegem un french pe nuante de albastru cu inelarele diferentiate cromatic, unde cu siguranta este potentata gingasia mainilor....cum spuneam manichiura eleganta poate face minuni.


Combinatia de alb si negru, cu picturi ce amintesc de stilul arabesc iti vor imprimia o imagine chic, de senzatie


Iar pentru ca vorbeam de opere de arta, priviti desenul de mai jos, arata uimitor. Sunt aplicate tehnica gradientului (cu burete sau pensula evantai), tehnica onestroke si floricia arata ispititor, plus desenul de detaliu care definitiveaza imaginea de ansamblu. Pe noi ne-a lasat cumva cu gura cascata. Voi ce parere aveti?

Orice model v-ati dori la Secret Beauty Salon aveti sansa de a le avea realizate profesionist si cu multa finete si eleganta.

Mai multe modele gasiti in Galeria Foto
Va asteptam pe Facebook sa ne aratati modelele voastre sau ce v-am mai creat noi recent.


Mandiriti-va cu o manichiura unicat!

Va asteptam pe pagina de Facebook sa ne impartasim experientele.

Articole similare:

Modele unghii

Extravaganta unei noi arte, pictura pe unghii